Download nu: stappenplan van losse taken naar concrete planning


Jaaa het is zover! Na Focus Februari moest er iets leuks, nieuws op mijn blog komen en dat is er nu. Ik kon natuurlijk ook de 50 productiviteit hacks terugzetten (die kon je eerst gratis downloaden), maar wat vernieuwing is nooit verkeerd. Vandaar dat je vanaf nu iets nieuws kan downloaden vanaf mijn blog: een stappenplan dat jou van losse taken naar een concrete planning helpt.

Wat kan ik van dit stappenplan verwachten?

Lijstjes maken kun je als de beste, maar daarvan een concrete planning maken? Dat doe je eigenlijk niet. Of wie weet doe je dat wel, maar heb je niet echt het idee dat het je ook helpt om productiever te zijn. En dat is waar ik je ga helpen! Met dit stappenplan tover je het woud van al je losse lijsten om tot een planning die je ook helpt om dingen af te vinken en te bereiken.

Ik heb dit stappenplan samengesteld op basis van de stappen in Focus Februari en natuurlijk eerdere blogposts over dit onderwerp. Het is een concreet stappenplan in een PDF. Het voordeel van de download is uiteraard dat je deze altijd op je computer kunt laten staan, maar ook bijvoorbeeld makkelijk kunt afdrukken om alles op papier op een rijtje te hebben staan. Verwacht geen uitgebreide uitleg (daarvoor kun je mijn blogs lezen), maar juist concrete actiepunten. Duidelijk en handig.

Onderwerpen die aan bod komen

In het stappenplan komen verschillende onderwerpen aan bod. Ik help je met de volgende zaken:

  1. Taken verzamelen
  2. Taken sorteren
  3. Prioriteiten stellen
  4. Planmethode kiezen
  5. Planning maken
  6. Planning bijhouden

Hoe kan ik het stappenplan downloaden?

Dat is heel makkelijk! Meld je via het onderstaande formulier aan voor mijn e-mails en ontvang het stappenplan ‘van losse taken naar concrete planning’ als gratis bonus:

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan Van losse taken naar concrete planning

Zit je hoofd vol met dingen die je nog moet doen? Of slingeren er overal post its rond en heb je geen overzicht meer? Dan is dit stappenplan voor jou! Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan Van losse taken naar concrete planning:

Laat van je horen!

Als je het hebt gedownload (of al hebt ontvangen via de mail) ben ik natuurlijk super benieuwd: wat vind je ervan?? Heb je iets aan de tips? Aanvullingen, vragen, opmerkingen? Laat het zeker even weten. Dat kan hier in de comments of via de contactpagina. Alvast super bedankt!

Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis checklist voor een haalbare planning)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS de checklist die je helpt om een haalbare planning te maken!

Plaats een reactie