6x spulletjes die ik nog op mijn kamer zou willen


Mijn studentenkamer raakt steeds verder gevuld met leuke spulletjes en interieuraccessoires, dat heb je al kunnen zien! En ook al is het steeds voller, deze leuke accessoires zou ik toch nog wel aan mijn interieur willen toevoegen…

Vloerkleed

Vloerkleden vind ik er altijd zo gezellig uit zien bij anderen. Het maakt je zithoek wat warmer. In mijn kamer zie ik wel een mooi grijs vloerkleed liggen!

IJzeren mand met kussentjes

Dat vind ik zo leuk! Een mooie mand waarin je bijvoorbeeld kussens en dekens kunt opbergen. Deze mand is erg mooi en bij Esprit vind je echt hele leuke kussentjes.

(Nep)plantjes

Ik heb nu twee nepplantjes staan en dat vind ik al zo gezellig! Echte planten is een beetje lastig want er komt niet heel veel licht in mijn kamer, maar nepplantjes zijn ook leuk en die mogen er dan ook nog wel wat meer bij komen. Nu de lente is begonnen wil ik meer groen in mijn kamer!

Opbergdozen

Opbergdozen kun je nooit genoeg hebben! Met mooie dozen kun je op een leuke manier al je frutsels opbergen. Deze DIY voor marmeren doosjes is ook erg leuk!

Kapstok

Ik heb meer dan genoeg ruimte om mijn jassen op te hangen, maar ik heb nog wat lege stukjes muur en hoe leuk zou het zijn om daar een kapstok te hangen met bijvoorbeeld een aantal leuke tassen en sjaals?

Nachtlampje

Ik begreep nooit wat er zo spannend was aan licht en lampen, maar sinds ik de lamp die al in mijn woonkamer hing heb vervangen voor een mooier exemplaar dat ook nog eens veel mooier en beter licht geeft, ben ik er achter. Licht maakt of kraakt een ruimte! Op mijn slaapkamer zou ik nog wel een nachtlampje willen.

Welke interieuraccessoires staan nog op jouw verlanglijstje?

2015

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan “Van chaos & drukte naar productiviteit”

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

18 gedachten over “6x spulletjes die ik nog op mijn kamer zou willen”

 1. Ik vind groen op mijn kamer ook heel leuk staan. Staat net wat frisser ook al zijn ze nep. Dat mandje lijkt me ook wel heel gaaf met al die kussens en dekens erin!

  Beantwoorden
 2. Ik was nooit zo van de nepplantjes, maar op Pinterest zie ik het steeds vaker. Moet zeggen dat het een kamer juist wel meer ‘aankleed’!

  Beantwoorden
 3. Leuk lijstje!
  Ah ja, plantjes. Die blijven voor eeuwig op mijn lijstje, ik weet niet of ik er ooit genoeg kan hebben. Toevallig woensdag heb ik drie mooie nieuwe planten gekocht bij Ikea :) jeej! Ik heb ze op een plek gezet waar ik ze veel kan zien, haha, op m’n bureau. Nu beginnen die moestuintjes ook lekker te groeien en hopelijk gaat dat er straks ook heel gezellig uit zien!
  Het enige jammere aan planten is dat ik een kat heb die ze graag kapot bijt.. echt, alle planten. Ik vind het zo stom om mijn kamerdeur dicht te moeten houden, maar helaas heb ik geen keus!
  En inderdaad, licht maakt of kraakt de ruimte! Dat ben ik het met je eens. Het kan voor zo veel sfeer zorgen. Ik wil ook nog een nieuw lampje voor bij het bed :).
  Liefs (oh en blauwe bessen in havermoutrepen zijn echt heel erg lekker! haha)

  Beantwoorden
 4. Wij willen al tijden een andere bank, die van ons zit wel erg fijn maar is eigenlijk net iets te groot en lomp voor in onze woonkamer haha.

  Beantwoorden
 5. Ooooh ja plantjes! Als de lente begint zet ik mijn (slaap)kamer ook het liefst helemaal vol met plantjes en bloemen, alleen heb ik niet zulke groene vingers. Wat betreft het licht kun je ze misschien in de vensterbank zetten, krijgen ze toch nog wat zonlicht op hun bladeren!

  Beantwoorden
 6. Wat een leuke blog heb jij! Ik wil super graag zo’n ijzeren mand van “Ferm Living” maar vond ze echt te duur. Wat heerlijk dat je me wat budget opties hebt gegeven ;)

  Beantwoorden
 7. Heel leuk artikel! Echt herkenbaar haha, mijn kamer (oeps 20m2) staat helemaal vol en toch zijn er nog dingetjes die ik erbij wil. Verhuis komende maand naar een studio dus dan kan ik weer aan de slag!
  xx

  Beantwoorden
 8. Leuk lijstje! Ik zou hier (zodra de bank er is, ik loop lekker op de zaken vooruit) ook heel graag nog een vloerkleed willen hebben. We wonen hier nog niet heel lang, dus een beetje aankleding en huiselijkheid kan het nog wel gebruiken. :)

  Beantwoorden

Plaats een reactie

1 + 20 =