Running playlist winter 2015


Sporten op dagen die steeds korter, natter en kouder worden kan een beetje een uitdaging zijn. Om je een beetje te motiveren en om het allemaal wat draaglijker te maken deel ik naar welke muziek ik op dit moment luister tijdens mijn rondje: mijn running playlist!

Op de een of andere manier vind ik het in het voorjaar veel fijner en leuker om hard te lopen. Misschien wel omdat het steeds een beetje beter weer wordt en misschien omdat de zomer steeds dichterbij komt. Wat het ook is, in het najaar heb ik wat meer moeite om mezelf naar buiten te slepen. In december gaat daar verandering in komen (is mijn goede voornemen) en een beetje leuke muziek is daar wel welkom bij.

Dus voor mezelf, maar ook voor jou, als motivatie of juist als inspiratie, een lijstje fijne muziek. Enjoy en deel in de comments zeker jouw favoriete nummers van dit moment!

Mijn running playlist

 

Wat staat er op jouw running playlist?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan “Van chaos & drukte naar productiviteit”

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

9 gedachten over “Running playlist winter 2015”

  1. Fijne lijst! Ik heb wel een soortgelijke ‘hardloop muzieksmaak’. Mijn favorieten op dit moment: Mad World van Hardwell & Jake Reese, Heading Up High van Armin van Buuren & Kensington en Poison van Martin Garrix.

    Beantwoorden

Plaats een reactie