Eind februari introduceerde ik hier op mijn blog de Life Improvement Tag! Een lijst met vragen over wat je doelen zijn, hoe je daaraan werkt en wat jou motiveert. Zo kunnen we elkaar inspireren! Daarom deel ik vandaag dan ook een overzicht van ingevulde Life Improvement Tags.

Ik heb even getwijfeld voordat ik de Life Improvement Tag online zette. Wat als niemand het leuk zou vinden? Niemand hem in wilde vullen? Dat zou wel een beetje jammer zijn, want dat is wel het idee van een tag! Maar ik heb me voor niets zorgen gemaakt, want ik kreeg echt SUPER veel leuke en enthousiaste reacties. Nog héél erg bedankt daarvoor!

Een heleboel leuke bloggers hebben deze tag uiteindelijk ingevuld. Hieronder heb ik ze allemaal in een overzicht gezet. Klik zeker even door, want het is super inspirerend om zo te lezen over de dromen van anderen, maar ook over hoe ze een planning maken, wat hun ochtendritueel is en ga zo maar door! Ook heb ik mijn lijst met te lezen boeken, inspirerende video’s, films en andere leuke dingen weer flink aangevuld. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!

Iedereen super bedankt voor het invullen, ik vind het zo inspirerend en motiverend om jullie antwoorden te lezen!

Tips en inspiratie uit de tag

Naast dit handige overzicht vind je op mijn blog ook een artikel met tips en inspiratie uit de Life Improvement Tag, vooral gericht op doelen bereiken, plannen, mental breakdowns en lees/kijktips. Hiervoor heb ik allerlei inspirerend en motiverende teksten uit de ingevulde tags gebruikt. Zeker het lezen waard! Klik hier om dit artikel te lezen.

Heb jij de tag ook ingevuld maar sta je er niet tussen? Laat het me weten, dan voeg ik je alsnog toe. En ook als je deze tag later nog invult, laat het mij dan zeker even weten, want dan zet ik je er alsnog bij. Hier vind je de vragen. Zo wordt dit één groot overzicht met life improvement inspiratie!

Lifeimprovementtags3

BewarenBewaren

Opt In Image
Van losse taken naar planning
Download nu gratis stappenplan

Kun je lijstjes maken, maar wordt het nooit een goede planning? Ik help je taken sorteren, prioriteiten stellen, een planning maken én deze planning bijhouden. Ontvang nu gratis het stappenplan!