1-op-1 Planning Workshop Dag

Mis jij overzicht in wat je allemaal moet doen in je werkweek?

Word je overweldigd door alle taken en lukt het niet om meer structuur in je planning te krijgen?

Herken jij je hierin?

Je hebt wel een planning gemaakt, maar je mist alsnog overzicht in je taken

Je maakt braaf een planning (of tenminste toch een to do lijst), maar je merkt dat je daar niet alles uithaalt. En daardoor stop je weer met het bijhouden van die planning, of je probeert de zoveelste nieuwe werkwijze uit (waarvan je éigenlijk niet gelooft dat het nu wel de oplossing gaat zijn). Ondertussen werk je keihard maar je hebt het gevoel dat je nooit in rustiger vaarwater komt.

Je wéét dat er meer te halen valt uit slim plannen, maar weet niet goed HOE

Wat jij doet, dat werkt niet optimaal. Dat weet je eigenlijk wel. En daarom probeer je het steeds een beetje anders te doen. Maar je loopt vast op de mogelijkheden die er zijn en het feit dat je niet precies weet wat het eindresultaat moet zijn. Want wat zou er eigenlijk wel fijn werken voor jou én hoe implementeer je dat dan in hemelsnaam?!

Je maakt zelf geen tijd om hier echt een keer goed mee aan de slag te gaan

Een slimmere planning maken staat bovenaan je wensenlijst - maar niet bovenaan je to do lijst. Je probeert wel wat, maar je maakt er te weinig tijd voor vrij om het zelf uit te vinden. En als je eerlijk bent naar jezelf dan weet je dat dit de komende maanden niet gaat veranderen. Want je agenda is al vol genoeg, en er zijn genoeg dingen urgenter... Maar toch knaagt het. Want je weet ook dat je je werk slimmer kan doen met een betere planning.

Dit houdt de 1-op-1 Planning Workshop Dag in:

1.

We starten met een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de Workshop Dag, waarbij jij deelt wat je nu wel en niet fijn vindt aan de manier waarop je plant, en wat voor jou de grootste problemen, uitdagingen en wensen zijn. Dit gebruik ik als basis voor de Planning Workshop Dag (zodat je de dag eindigt met een planning die voor JOU werkt).

2.

De 1-op-1 Planning Workshop Dag begint 's ochtends met een online workshop sessie van 2-3 uur. Hierbij videobellen we en deel jij je planning via Teamviewer. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met het verbeteren van de inrichting van jouw planning. Ondertussen stel ik je vragen en bespreken we hoe jij nog meer uit je planning kunt halen. Zo wordt je planning optimaal voor jou, maar ook nóg een stapje beter met dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Als de sessie eindigt dan weet jij hoe je zelf verder aan de slag kunt met al je taken indelen volgens jouw nieuwe werkwijze en indeling.

3.

De rest van de ochtend en middag spendeer je aan het zelf verder inrichten van je planning volgens de manier die we bepaald hebben in de workshop. Ik verwacht immers van je dat je 's middags klaar bent! Als je daarbij nog extra vragen hebt of ergens op vastloopt, ben ik continu bereikbaar voor je om vragen te beantwoorden. Je kunt een chat of spraakbericht sturen waarna ik gelijk zal reageren.

4.

Aan het eind van de 1-op-1 Planning Workshop Dag hebben we een eindworkshop. Hierin laat je eerst zien of het gelukt is met het herinrichten van je planning (en kunnen we laatste vragen ook nog bespreken). Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden. Hoe houd je alles zo georganiseerd als het nu is? Hoe kun je weer 'bij' komen als het een keer niet goed is gegaan? (want dat gebeurt altijd, bij iedereen - we zijn mensen ;-) )

5.

Optioneel kun je kiezen voor de optie met 30 dagen support. Als je in de eerste maand na de 1-op-1 Planning Workshop Dag nog ergens vragen over hebt, ergens op vastloopt, of in een nieuwe situatie komt die we nog niet besproken hebben, dan kun je jouw vragen per e-mail, chat of voicebericht sturen en dan reageer ik op 2 vaste momenten in de week op al je vragen.

 

Is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor jou?

Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor een kennismaking:

Na afloop…

>> Heb je een heldere planning en weet je precies wat je belangrijkste taken zijn

>> Ervaar je meer rust in je hoofd omdat je weet dat álles wat je moet doen in een handig systeem staat

>> Bespaar je tijd en ben je niet meer overweldigd omdat alles wat je moet doen in één overzicht staat wat werkt voor jou

>> Weet je hoe je je planning vanaf nu gemakkelijk kunt onderhouden

Dit zeggen anderen over Streets Ahead

Ik ben op zeer deskundige wijze door Linda geholpen om mijn planningsprogramma Todoist in te richten. Zo heb ik weer overzicht over alle lopende projecten en daarbij horende taken. Het heeft mij inzicht gegeven hoe het programma Todoist in te richten op een manier waarop ik het totaaloverzicht behoud en taken beter op elkaar afgestemd in te plannen en te klaren.

– Ria Braaf-Fränkel

Linda heeft ons op een hele duidelijke manier laten zien wat de mogelijkheden van Todoist zijn en vele handige tips gegeven. Hierdoor gebruiken we Todoist nu allemaal met veel plezier.

– Marit van Oort

De cursus ’Krijg het gedaan’ heeft echt bijzonder veel betekend. Ik kan terug genieten van spelen met mijn zoontje, terwijl ik nog steeds als werkpaardje gezien wordt op mijn werk. Wat dan ook weer extra energie geeft om kikkertaken aan te pakken. Sommige dingen lopen ’nog niet’. Maar ik heb nu tijd en energie om er vol goesting aan te werken.

– Debbie

Linda heeft ons goed geholpen om meer structuur aan te brengen.
Ze had nuttige tips en inzichten die wij direct in de praktijk hebben gebracht!

– Tonke BV

Pakketten

1-op-1 Planning Workshop Dag

  • Uitgebreid telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
  • 2-3 uur advies workshop om jouw ideale planning inrichting en werkwijze te bepalen (via videobellen + Teamviewer)
  • Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw planning optimaliseert
  • Eind workshop over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden

€ 499

1-op-1 Planning Workshop Dag Plus

  • Uitgebreid telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
  • 2-3 uur advies workshop om jouw ideale planning inrichting en werkwijze te bepalen (via videobellen + Teamviewer)
  • Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw planning optimaliseert
  • Eind workshop over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
  • Uitgewerkte PDF procesbeschrijving van jouw nieuwe werkwijze
  • 30 dagen ondersteuning per mail/chat voor al jouw vragen en ik beantwoord ze op 2 vaste dagen per week

€ 599

Interesse in de 1-op-1 Planning Workshop Dag?

Wil jij aan de slag met de 1-op-1 Planning Workshop Dag? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en ik neem z.s.m. contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Eventueel kun je ook via Calendly direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda.

Veelgestelde vragen

 

Wanneer is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor mij?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is iets voor jou als je je herkent in de punten bovenaan deze pagina: je maakt wel een planning (of to do lijst), maar je mist het overzicht en bent vaak overweldigd door al je taken en verantwoordelijkheden. Je wilt dat veranderen maar maakt er zelf geen tijd voor of hebt geen idee hoe je dat moet doen. Je wilt in één dag een betere planning hebben waar je vanaf dat moment op kunt vertrouwen.

Wanneer is de 1-op-1 Planning Workshop Dag NIETS voor mij?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is niets voor jou als je al tevreden bent over de manier waarop je een planning maakt. Ook is het niet geschikt als je een planning op papier maakt, omdat dit het erg lastig maakt voor mij om online mee te kijken. Tot slot is het niets voor jou als je niet een hele dag tijd wilt maken en écht ermee aan de slag wilt gaan - want dat is de enige manier dat het gaat werken.

Waar vindt de 1-op-1 Planning Workshop Dag plaats?

De 1-op-1 Planning Workshop Dag is online via videobellen.

Wil je liever een Planning Workshop Dag op locatie? Dit is ook mogelijk in Nederland en België, maar hiervoor maak ik een offerte op maat. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op wat voor manier moet ik plannen om de 1-op-1 Planning Workshop Dag te kunnen boeken?

Ik adviseer de 1-op-1 Planning Workshop Dag alleen als je online een planning maakt, zodat ik met je mee kan kijken en we er echt samen aan kunnen werken. Ik heb het meeste ervaring met Todoist (5+ jaar), dus als je dit programma gebruikt (of wilt gebruiken), dan benut je de 1-op-1 Planning Workshop Dag optimaal en kan ik je gevorderde tips geven over het gebruik van het programma. Ik ben daarnaast ook zeer ervaren in Excel/Google Sheets (ook 5+ jaar), en heb beperkt ervaring met Trello en Notion. Gebruik je een ander programma dan kan ik je zeker adviseren over de inrichting en werkwijze, maar kan ik beperkt advies geven over de mogelijkheden van het programma. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we bespreken of ik denk dat de 1-op-1 Planning Workshop Dag gaat voldoen aan jouw verwachtingen over je planning en of ik je daar het beste bij kan helpen. Als dat niet het geval is dan zal ik dat altijd aangeven en gaan we niet verder met de 1-op-1 Planning Workshop Dag. Neem gerust contact met mij op als je twijfelt of ik je kan helpen.

Wat kost het?

De kosten voor een 1-op-1 Planning Workshop Dag zijn vanaf € 499,-.

Op welke termijn is het mogelijk om de 1-op-1 Planning Workshop Dag in te plannen?

Er zijn een beperkt aantal plekken voor de 1-op-1 Planning Workshop Dag. Op dit moment zijn er zeer beperkt plekken voor juni-september 2022 beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden. Vanaf oktober 2022 heb ik weer meer ruimte.

Is het ook mogelijk om de 1-op-1 Planning Workshop Dag te boeken als ik in België woon?

Jazeker! De 1-op-1 Planning Workshop Dag vindt online plaats, dus dat is geen probleem.

 

Is de 1-op-1 Planning Workshop Dag iets voor jou?

Alvast een eerste advies ontvangen?

Beantwoord 3 korte vragen over hoe je nu je planning maakt en ik stuur je per mail persoonlijk 3 tips toe. Zo ontdek je alvast een beetje of ik jou kan helpen om je planning te verbeteren. Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen om verder te bespreken hoe ik je kan helpen om je planning optimaal in te richten en te gebruiken!