1-op-1 Structuur Workshop Dag

(Voorheen de 1-op-1 Planning Workshop Dag!)

Mis jij overzicht in je werkdagen?

Word je overweldigd door alle taken en mails en lukt het niet om structuur in je dag te krijgen?

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor januari 2023! (vol = vol)

Herken jij je hierin?

Je hebt wel een planning gemaakt, maar je mist alsnog overzicht

Je maakt braaf een planning (of tenminste toch een to do lijst) of je bedenkt een plan om je mail en documenten aan te pakken, maar je houdt het niet bij omdat het toch niet handig blijkt. En daardoor stop je ermee, of je probeert de zoveelste nieuwe werkwijze uit (waarvan je éigenlijk niet gelooft dat het nu wel de oplossing gaat zijn). Ondertussen werk je keihard maar je hebt het gevoel dat je nooit in rustiger vaarwater komt.

Je wéét dat je effectiever en gestructureerder kunt werken, maar weet niet goed HOE

Wat jij doet, dat werkt niet optimaal. Dat weet je eigenlijk wel. En daarom probeer je het steeds een beetje anders te doen. Maar je loopt vast op de mogelijkheden die er zijn en het feit dat je niet precies weet wat het eindresultaat moet zijn. Want wat zou er eigenlijk wel fijn werken voor jou én hoe implementeer je dat dan in hemelsnaam?!

Je maakt zelf geen tijd om hier echt een keer goed mee aan de slag te gaan

Meer structuur in je werkdag staat bovenaan je wensenlijst - maar niet bovenaan je to do lijst. Je probeert wel wat, maar je maakt er te weinig tijd voor vrij om het zelf uit te vinden. En als je eerlijk bent naar jezelf dan weet je dat dit de komende maanden niet gaat veranderen. Want je agenda is al vol genoeg, en er zijn genoeg dingen urgenter... Maar toch knaagt het. Want je weet ook dat je je werk slimmer én sneller kan doen met meer structuur, werkwijze en wellicht ook wat automatisering erin.

Dan is de 1-op-1 Structuur Workshop Dag iets voor jou! Na afloop…

>> Heb je een helder overzicht in je planning, mailbox en/of documenten

>> Ervaar je meer rust in je hoofd omdat je weet dat álles wat je moet doen en alles wat je nodig hebt voor je werk in een handig systeem staat

>> Bespaar je tijd en ben je niet meer overweldigd omdat je alles online gemakkelijk kunt vinden

>> Weet je hoe je je planning, mailbox en/of documenten vanaf nu gemakkelijk kunt onderhouden

Waar kunnen we structuur in aanbrengen?

Waar gaan we dan precies structuur in aanbrengen? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wat voor jou de knelpunten zijn en waar we tijdens de 1-op-1 Structuur Workshop Dag op gaan focussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

📅 Structuur in je Planning (Jouw planning op orde brengen en een werkwijze bepalen om dat zo te houden. Ik heb qua online plannen de meeste ervaring met Todoist (5+ jaar), en met Excel/Google Sheets, Microsoft To Do of Notion kan ik je ook helpen. Andere software? Dan bespreken we samen of ik je kan helpen)

📨 Structuur in je Mailbox (We gaan je mailbox samen opruimen en opgeruimd houden. Dit kan in elk mailprogramma)

🗂 Structuur in je Documenten (Een indeling en werkwijze voor je documenten bepalen, al dan niet in combinatie met een notitie app en fysieke papieren)

⚙️ Structuur in Automatisering van taken (Jouw herhaalde taken automatiseren of een snellere manier van werken vinden waardoor je meer tijd overhoudt voor belangrijkere taken)

Zo gaat de 1-op-1 Structuur Workshop Dag:

1.

We starten met een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de Workshop Dag, waarbij jij deelt wat je nu wel en niet fijn vindt aan de manier waarop je plant, en wat voor jou de grootste problemen, uitdagingen en wensen zijn. Op basis hiervan bepalen we samen waar bij jou de grootste behoefte aan structuur is en wat de onderwerpen worden voor de workshop dag.

2.

De 1-op-1 Structuur Workshop Dag begint 's ochtends met een online workshop sessie van 2-3 uur. Hierbij videobellen we en deel jij eventueel op je scherm je huidige planning/werkwijze. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met het verbeteren van de inrichting van jouw planning, mailbox, documenten of het automatiseren van werkzaamheden. Ondertussen stel ik je vragen en bespreken we hoe jij nog meer uit je werkdag kunt halen. Zo wordt je nieuwe structuur optimaal voor jou, maar ook nóg een stapje beter met dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Als de sessie eindigt dan weet jij hoe je zelf verder aan de slag kunt volgens jouw nieuwe werkwijze en indeling.

3.

De rest van de ochtend en middag spendeer je aan het zelf verder aanbrengen van structuur in je werk volgens de manier die we bepaald hebben in de workshop. Als je daarbij nog extra vragen hebt of ergens op vastloopt, ben ik continu bereikbaar voor je om vragen te beantwoorden. Je kunt een chat sturen waarna ik gelijk zal reageren.

4.

Aan het eind van de 1-op-1 Structuur Workshop Dag hebben we een eindsessie. Hierin bespreken we hoe het verder aanbrengen van structuur ging en welke vragen en uitdagingen er nog op zijn gekomen tijdens het ermee aan de slag gaan. Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden. Hoe houd je alles zo georganiseerd als het nu is? Hoe kun je weer 'bij' komen als het een keer niet goed is gegaan? (want dat gebeurt altijd, bij iedereen - we zijn mensen ;-) )

5.

Na afloop van de workshop dag maak ik een procesbeschrijving. Dit is een document waarin ik alle besproken onderdelen van jouw werkwijze uitschrijf, zodat je dit als naslagwerk hebt om altijd even raad te plagen en erbij te pakken. Eventueel hebben we later nog een opvolg sessie óf we plannen de volgende workshop dag van jouw traject in!

 

Is de 1-op-1 Structuur Workshop Dag iets voor jou?

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor januari 2023. Vol = vol!

Dit zeggen anderen over Streets Ahead

Ik ben op zeer deskundige wijze door Linda geholpen om mijn planningsprogramma Todoist in te richten. Zo heb ik weer overzicht over alle lopende projecten en daarbij horende taken. Het heeft mij inzicht gegeven hoe het programma Todoist in te richten op een manier waarop ik het totaaloverzicht behoud en taken beter op elkaar afgestemd in te plannen en te klaren.

– Ria Braaf-Fränkel

Linda heeft ons op een hele duidelijke manier laten zien wat de mogelijkheden van Todoist zijn en vele handige tips gegeven. Hierdoor gebruiken we Todoist nu allemaal met veel plezier.

– Marit van Oort

Linda heeft ons goed geholpen om meer structuur aan te brengen.
Ze had nuttige tips en inzichten die wij direct in de praktijk hebben gebracht!

– Tonke BV

Je hebt mij kunnen helpen de volgende stap te zetten in het overzicht krijgen over mijn taken en het werken met Todoist. Ik had al wel enigszins overzicht, maar miste een aantal belangrijke schakels. Het uitbreiden van de filters en versimpelen van de projecten in Todoist zal mij de eerste periode helpen om meer te vertrouwen op het werken met taken. Doordat ik nu een helder systeem heb kan ik vanuit overzicht langzaam aan de projecten uitbreiden en het geheel verder optimaliseren.

– Eric Bonsink

Pakketten

1-op-1 Structuur Workshop Dag

 • Telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
 • 2-3 uur advies workshop om jouw ideale werk structuur en werkwijze te bepalen (via videobellen)
 • Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw nieuwe werkwijze implementeert
 • Eind sessie over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
 • Door Linda uitgewerkte procesbeschrijving ter referentie
 • Optioneel aan te vullen met opvolgsessies (€ 99 per sessie van 1 uur)

€ 599

1-op-1 Structuur Workshop Traject

 • Telefonisch / videobel kennismakingsgesprek
 • 3x een Structuur Workshop Dag, waarbij steeds een ander thema centraal staat (planning/mailbox/documenten/of automatisering). Dus:
  • 3x 2-3 uur advies workshop om jouw ideale werk structuur en werkwijze te bepalen (via videobellen)
  • 3x Hele dag onbeperkt vragen stellen terwijl je jouw nieuwe werkwijze implementeert
  • 3x Eind sessie over hoe jij deze nieuwe werkwijze goed vol kunt houden
  • 3x Door Linda uitgewerkte procesbeschrijving ter referentie
 • Optioneel aan te vullen met opvolgsessies (€ 99 per sessie van 1 uur)

€ 1.499

Interesse in de 1-op-1 Structuur Workshop Dag?

Wil jij aan de slag met de 1-op-1 Structuur Workshop Dag? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en ik neem z.s.m. contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ook via Calendly direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda! Momenteel kun je een gesprek inplannen voor de laatste plekken in januari 2023. Hiervoor geldt vol = vol en de plekken worden verdeeld o.b.v. aanvraagmoment van het gesprek. Heb je interesse, neem dan z.s.m. contact op :)

Veelgestelde vragen

 

Wanneer is de 1-op-1 Structuur Workshop Dag iets voor mij?

De 1-op-1 Structuur Workshop Dag is iets voor jou als je je herkent in de punten bovenaan deze pagina: je maakt wel een planning (of to do lijst), maar je mist structuur in je werk en bent vaak overweldigd door al je taken en verantwoordelijkheden. Je wilt dat veranderen maar maakt er zelf geen tijd voor of hebt geen idee hoe je dat moet doen. Je wilt in meer structuur in je planning, mailbox of documenten hebben waar je vanaf dat moment op kunt vertrouwen; of je wilt je werk effectiever doen door taken te automatiseren.

Wanneer is de 1-op-1 Structuur Workshop Dag NIETS voor mij?

De 1-op-1 Structuur Workshop Dag is niets voor jou als je al tevreden bent over de manier waarop je een planning maakt, je mailbox bijhoudt en je documenten georganiseerd. Ook is het minder geschikt als je een planning op papier maakt, omdat dit het erg lastig maakt voor mij om online mee te kijken. Verder werkt het ook niet handig als het voor jou erg lastig is om je planning, mailbox of documentne werkwijze aan te passen omdat je sterk gebonden bent aan eisen van de organisatie waar je werkt. Tot slot is het niets voor jou als je niet een hele dag tijd wilt maken en écht ermee aan de slag wilt gaan - want dat is de enige manier dat het gaat werken.

Waar vindt de 1-op-1 Structuur Workshop Dag plaats?

De 1-op-1 Planning Structuur Dag is online via videobellen. Hiervoor gebruik ik Whereby, een programma dat voor jou geen account of installatie vereist.

Wil je liever een Structuur Workshop Dag op locatie? Dit is ook mogelijk in Nederland en België, maar hiervoor maak ik een offerte op maat. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op wat voor manier moet ik plannen om de 1-op-1 Structuur Workshop Dag te kunnen boeken?

Ik adviseer de 1-op-1 Structuur Workshop Dag alleen als je online een planning maakt, zodat ik met je mee kan kijken en we er echt samen aan kunnen werken. Ik heb het meeste ervaring met Todoist (5+ jaar), dus als je dit programma gebruikt (of wilt gebruiken), dan benut je de 1-op-1 Structuur Workshop Dag optimaal en kan ik je gevorderde tips geven over het gebruik van het programma. Ik ben daarnaast ook zeer ervaren in Excel/Google Sheets (ook 5+ jaar), en heb beperkt ervaring met Microsoft To Do en Notion. Gebruik je een ander programma dan kan ik je zeker adviseren over de inrichting en werkwijze, maar kan ik beperkt advies geven over de mogelijkheden van het programma. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we bespreken of ik denk dat de 1-op-1 Structuur Workshop Dag gaat voldoen aan jouw verwachtingen over je planning en of ik je daar het beste bij kan helpen. Als dat niet het geval is dan zal ik dat altijd aangeven en gaan we niet verder met de 1-op-1 Structuur Workshop Dag. Neem gerust contact met mij op als je twijfelt of ik je kan helpen.

Wat kost het?

De kosten voor een 1-op-1 Structuur Workshop Dag zijn vanaf € 599,-.

Op welke termijn is het mogelijk om de 1-op-1 Structuur Workshop Dag in te plannen?

Er zijn een beperkt aantal plekken voor de 1-op-1 Structuur Workshop Dag. Op dit moment kun je een kennismaking inplannen voor de laatste plekken in januari 2023. Hiervoor geldt vol = vol en de plekken worden verdeeld o.b.v. aanvraagmoment van het gesprek. Heb je interesse, neem dan z.s.m. contact op :)

Kan ik mijn opleidingsbudget inzetten voor de 1-op-1 Structuur Workshop Dag?

Wat mij betreft zeker! Dit is al bij meerdere 1-op-1 dagen gebeurd. Overleg met je werkgever over de mogelijkheden binnen het bedrijf waar jij werkt.

Is het ook mogelijk om de 1-op-1 Structuur Workshop Dag te boeken als ik in België woon?

Jazeker! De 1-op-1 Structuur Workshop Dag vindt online plaats, dus dat is geen probleem.

 

Is de 1-op-1 Structuur Workshop Dag iets voor jou?

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor januari 2023! (vol = vol)

Alvast een eerste advies ontvangen?

Gebruik jij Todoist? Beantwoord dan 3 korte vragen over hoe je nu je planning daarin maakt en ik stuur je per mail persoonlijk 3 tips toe! Zo ontdek je alvast een beetje of ik jou kan helpen. Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, kunnen we in een kennismakingsgesprek verder bespreken hoe ik je kan helpen om je planning optimaal in te richten en te gebruiken!