Werk met mij

Word je geleefd op een werkdag en heb je geen overzicht?

Werk je keihard maar heb je het gevoel dat je constant achterloopt? Verzuip je in e-mails en takenlijstjes en ben je het overzicht kwijt? Zoek je veel te lang naar alles wat je nodig hebt en werk je niet effectief (genoeg)?

Tijd om iets te veranderen!

Maak tijd om jouw werkwijze (en die van je bedrijf/collega's) aan te pakken, meer structuur aan te brengen in je planning, mailbox en/of documenten, en daardoor ein-de-lijk met meer rust in je hoofd en meer focus je werk te doen.

Dit zijn de mogelijkheden:

1-op-1 Online Advies Uur

Eenmalig sparren of concreet advies over een specifiek onderwerp? Dit is een online 1-op-1 videobelgesprek van 1 uur voor advies over hoe jij meer structuur, overzicht, productiviteit en focus in jouw (werk)dag en leven kunt aanbrengen.

1-op-1 Structuur Workshop Dag

Precies weten wat je moet doen zodat je controle hebt over je werkdag? Ga in één dag met mij 1-op-1 structuur aanbrengen in jouw planning, mailbox of documenten. Met 2-3 uur online advies workshop, zelf aan de slag gaan (terwijl ik bereikbaar voor je ben), en een eindworkshop over hoe je vanaf nu verder kunt gaan.

In-Company Workshop op Maat

Samen met collega's of personeel meer overzicht creëren? Dit is een dag(deel) workshop bij jouw bedrijf op locatie of online, als basis voor een interne planning werkwijze en voor het verbeteren van persoonlijke organisatie vaardigheden zodat er met meer focus gewerkt kan worden.

Iets anders in gedachten?

Wil jij graag samenwerken op een andere manier? Of twijfel je wat het beste bij jouw wensen en verwachtingen past (of die van jouw bedrijf of jouw collega's)? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Alvast een eerste advies ontvangen?

Gebruik jij Todoist? Beantwoord dan 3 korte vragen over hoe je nu je planning daarin maakt en ik stuur je per mail persoonlijk 3 tips toe! Zo ontdek je alvast een beetje of ik jou kan helpen. Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, kunnen we in een kennismakingsgesprek verder bespreken hoe ik je kan helpen om je planning optimaal in te richten en te gebruiken!