In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt, en veranderingen op mijn blog.

Leuke blogposts

Deze blogposts las ik in de afgelopen weken en raad ik graag aan jou aan:

Focus Februari

Aanstaande woensdag is het zover, dan begint Focus Februari! Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. Er zijn in ieder geval al een hoop enthousiaste reacties gekomen en bijna 200 mensen (!!) hebben zich al aangemeld. Geen idee waar ik heb over heb? In deze blogpost lees je alles over de gratis online cursus. Ik ga dit weekend in ieder geval flink schrijven aan alle stappenplannen. Meld je zeker voor woensdag aan, want ik ben van plan om nog een mail te sturen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de maand die komen gaat! Vul dit formulier in om je aan te melden:

Opt In Image
Focus Februari: aanmelden kan nog steeds!
Online cursus, in februari in je mailbox!

Zorg voor minder chaos en meer overzicht! We gaan aan de slag met 4 onderwerpen: offline opruimen, online opschonen, je planning op orde brengen en het overzicht behouden. Meld je nu aan!

Volg Streets Ahead op Feedly

Mijn blog wordt door mega veel mensen (meer dan 600!) gevolgd op Bloglovin. Voor wie het niet kent, dit is een website waarmee je alle blogs die je leuk vindt kunt volgen, en waar je dan altijd een overzicht ziet van de recent geplaatste artikelen. Deze website is de afgelopen tijd aan wat veranderingen onderhevig geweest, waardoor ik steeds vaker hoor dat mensen het platform niet meer fijn vinden om te gebruiken. Ze zijn op zoek naar een alternatief. Nou, dat heb ik wel!

Ik ben namelijk ook erg enthousiast over Feedly, een andere website met dezelfde hoofdfunctie: een overzicht van alle blogs die je volgt. En je kunt hier ook blogs indelen in groepen, en interessante artikelen opslaan. Zelf gebruik ik Bloglovin nog wel, maar Feedly gebruik ik ook en dan meer om op de hoogte te blijven van vakgerelateerde blogs. Maar het is dus ook een prima alternatief voor Bloglovin! Volg Streets Ahead nu via Feedly!

NL bullet journal Instagram accounts

Ik ben de laatste tijd weer wat actiever op Instagram, en daardoor ontdek ik ook steeds meer leuke accounts die inspirerende foto’s delen. Zo ook over de bullet journal methode. Hieronder deel ik een aantal Nederlands(talig)e aanraders!

 

@rockthisjournalnl

@howtobulletjournal

@isabelleplans

@planwithbujo

Ken jij nog meer Nederlandse Instagrammers, die posten over bullet journaling of plannen in het algemeen? Deel ze vooral! Fijn weekend!

Opt In Image
Van losse taken naar planning
Download nu gratis stappenplan

Kun je lijstjes maken, maar wordt het nooit een goede planning? Ik help je taken sorteren, prioriteiten stellen, een planning maken én deze planning bijhouden. Ontvang nu gratis het stappenplan!