In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt.

Leuke blogposts

Gezondheidsbeurs

Afgelopen weekend ging ik met mijn moeder naar de Gezondheidsbeurs, een beurs met kramen en presentaties rondom het thema (hoe verrassend) gezondheid. Lekker burgerlijk ;-). Maar gezond leven en dan vooral gezond eten vind ik heel interessant, dus ik heb veel leuke dingen gezien en gehoord. En van een beurs kun je nooit met lege handen naar huis gaan! Dus zijn we hier thuis nu een boek (zie volgende alinea), heel veel lekker en gezond eten en… een slowjuicer rijker! Vooral met die slowjuicer ben ik heeel erg blij en hij is de afgelopen dagen dan ook al meerdere malen gebruikt. Het is een investering, maar je kunt er zo veel lekkers en gezonds mee maken. Misschien kan ik er binnenkort nog eens een uitgebreidere blog over schrijven, want ik ben heel enthousiast.

Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Ik twijfelde al langer of ik het boek van Amber Albarda, Eet jezelf mooi, slank en gelukkig, wilde aanschaffen. Hierin geeft Amber op een duidelijke manier allerlei informatie over gezond eten. Dit boek lijkt me toegankelijk en makkelijk leesbaar, en ik kan me ook wel vinden in hoe zij over gezond eten denkt. In ieder geval op basis van wat ik tot nu toe over haar gelezen heb.

Dus op de Gezondheidsbeurs ging ik naar een presentatie die ze daar gaf en die vond ik ook wel interessant en inspirerend. Plus nu ze er toch was kon ik dat boek mooi meteen laten signeren. Ik heb het boek dan ook aangeschaft, gesigneerd en al. De komende weken ga ik die dus lezen! En ik heb nog veel meer inspiratie opgedaan voor boeken die ik nog wil lezen, dus ik hoef me niet te vervelen ;-).

E-mails

In het Week report van vorige week vertelde ik al dat je je kon inschrijven om e-mails van mij te ontvangen. Niet over de nieuwste blogposts, maar extra content. Een paar dagen terug heb ik de eerste verstuurd, over wat ik nu zoal doe op een dag en hoe jij dit ook kunt doen om zo je tijd nuttig te besteden. Als jij ook op mijn lijst staat kun je komend weekend de volgende e-mail verwachten! Dingen waar ik onder andere nog over wil gaan schrijven zijn mijn favoriete inspirerende quotes, wat ik doe als ik me niet goed voel, mijn ervaringen met vooruitplannen (zo voor m’n trip naar NYC) en nog veel meer. Ik vind het zo leuk om deze mails te schrijven! Het voelt toch net wat persoonlijker, omdat het echt naar je toestuur, dus dat is heel leuk.

Fijne woensdag!

(Deze blogpost bevat affiliate links, lees hier meer)

Opt In Image
Van losse taken naar planning
Download nu gratis stappenplan

Kun je lijstjes maken, maar wordt het nooit een goede planning? Ik help je taken sorteren, prioriteiten stellen, een planning maken én deze planning bijhouden. Ontvang nu gratis het stappenplan!