Welkom bij Linda’s tips!

Met Streets Ahead help ik jou om slimmer te plannen, productiever te werken (ook echt gedaan krijgen wat je inplant ;-) ), en je mailbox, documenten én huis opgeruimd en georganiseerd te houden. Ik houd van rust & overzicht creëren, en ambitieus als ik ben stel ik graag doelen (en ik behaal ze natuurlijk net zo graag).

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn beste tips. Wat voor tips?! Nou, tips, in de vorm van blogartikelen, handige downloads, online cursussen, hulpmiddelen die ik gebruik en nog véél meer. In één overzicht, zodat je precies met dat waar JIJ behoefte aan hebt aan de slag kunt gaan!

PS Geen tijd om de hele pagina te lezen? Meld je aan voor mijn e-mails door het mini-formulier hieronder in te vullen, en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste en handigste gratis tips, inspiratie, downloads én aanbiedingen!

Wie is Linda eigenlijk?

Hoi, ik ben Linda! Ik ben productiviteit, planning & structuur consultant op Streets Ahead en ik help drukke, ambitieuze werknemers & ondernemers om meer rust, overzicht & structuur in werk én privéleven te creëren zodat zij productiever worden en meer voldoening halen uit hun leven. Een hele mond vol, hè?! Vanuit mijn eindeloze enthousiasme voor structuur en productiviteit ben ik mijn blog hierop gaan richten, is het mijn bedrijf geworden en inmiddels ook baan. En op deze pagina deel ik mijn tips! Wil je meer weten over mijn verhaal?

Ik ben benieuwd

Even een overzicht van de tips

Hieronder vind je véél tips. Ik verwijs je door naar mijn handigste downloads, mijn leukste blogartikelen, mijn online cursussen, de hulpmiddelen die ik zelf gebruik en nog véél meer. Gelijk door naar dat wat je interesseert? Klik op het thema hieronder:

Uitgelichte tips

Voordat we verder gaan per categorie, zijn er een aantal dingen die ik graag voor je uit wil lichten! Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe(re) blogartikelen, tijdelijke aanbiedingen of producten die er binnenkort aan komen.

Papieren en documenten op orde

Je papieren en documenten nu écht opruimen en opgeruimd houden, zelfs als het nu een chaos is en je niet weet wat er weg kan

Ik heb interesse >

Pomodoro techniek inzetten

Horloge op HEMA notitieboek

Heb je wel eens zo’n dag waarop je alléén maar CONSTANT afgeleid wordt door van-alles-en-nog-wat? Terwijl je éigenlijk die ene grote taak moest doen waar je zo veel concentratie voor nodig hebt? Dat dus niet meer!

Lees meer >

1-op-1 online advies

Persoonlijk advies voor meer structuur, overzicht, productiviteit en focus in jouw (werk)dag en leven. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met Linda!

Ik heb interesse >

Planning & productiviteit

Checklist haalbare planning

Maak jij wel een planning, maar blijkt ie nooit realistisch?! Tijd om het slimmer aan te pakken.

Vraag aan >

Checklist productieve dag

Wil jij meer focus hebben op de juiste dingen om te doen, en die ook gedaan krijgen?

Vraag aan >

Planning app kiezen gids

Planning apps kiezen gids

Zoek je een geschikte planning app, maar weet je niet welke het beste bij jou past?

Vraag aan >

Van chaos en drukte naar productiviteit

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen?

Vraag aan >

Planning maken in 4 stappen

Notitieboek Oh deer Daily journal

Weet je wel ongeveer wat je moet doen, maar komt het nooit écht goed gestructureerd op papier te staan? Slingeren er overal losse blaadjes met taken rond?

Lees meer >

Uitstelgedrag aanpakken

Notitieboekje met sterren, HEMA pennen en IKEA cactussen

Denk eens aan die ene vervelende taak waarvan je wéét dat je ‘m al even aan het uitstellen bent. Steeds denk je: morgen heb ik er vast meer zin in. Ik heb nu belangrijkere dingen te doen.

Lees meer >

Starten met productiever worden

Laptop met weekplanner en kopje koffie

Wil jij nu eens écht productiever gaan worden, maar zie je door de bomen het bos niet meer, omdat je overal ZO veel tips leest!?

Lees meer >

Je aan je planning houden

Over het maken van een planning vind je op mijn blog héél veel tips. Maar dat is natuurlijk eigenlijk pas stap 1. Het belangrijkste moet nog komen: het daadwerkelijk uitvoeren van je planning. Maar hoe houd je je aan de planning die je voor jezelf gemaakt hebt? Ik deel drie belangrijke tips!

Het belangrijkste moet nog komen: het daadwerkelijk uitvoeren van je planning. Maar hoe houd je je aan de planning die je voor jezelf gemaakt hebt?

Lees meer >

9 fouten die ik maakte

Een hele planning gemaakt, maar toch volg je 'm niet: dat was ik een paar jaar terug. Ik deel 9 dingen die ik niet handig aanpakte en hoe ik het nu anders doe!

Ik heb interesse >

Todoist

Todoist app op tablet

Todoist is met stip op één mijn favoriete planning app en zonder deze app zou ik 100% zeker minder productief zijn.

Lees review >

Bose QuietComfort 35 II

Afleiding is overal. Je afsluiten met muziek kan helpen om meer focus te houden op je taken en zo rustiger te werken. De Bose QuietComfort 35 II helpt mij hier extreem goed bij, omdat dit een noise cancelling koptelefoon is. Hij blokkeert extern geluid. In dit blogartikel lees je wat ik van de koptelefoon vind en waarom de Bose QuietComfort 35 II mij helpt om productiever te werken.

Afleiding is overal. Je afsluiten met muziek kan helpen om meer focus te houden op je taken en zo rustiger te werken. De Bose QuietComfort 35 II helpt mij hier extreem goed bij, omdat dit een noise cancelling koptelefoon is.

Lees review >

Stap voor stap een haalbare planning

In 3 praktische stappen een planning maken waarvan je wél gemotiveerd raakt en alles gedaan kunt krijgen

Lees meer >

Krijg het gedaan

Hoe je wél echt aan de slag gaat en gedaan krijgt wat er op je planning staat

Lees meer >

Nog meer?

Mailbox organisatie

Stappenplan voor een lege inbox

Loopt jouw mailbox ALTIJD over? Met het Stappenplan voor een lege inbox ga je snel en efficiënt je inbox verwerken!

Vraag aan >

Mailbox Organisatie Challenge

Een challenge waarin je je mailbox gaat opruimen en organiseren om slim om te gaan met e-mail, zodat het je HELPT in plaats van tijd rooft.

Ik heb interesse >

Niet meer elke dag een volle inbox

Laptop met koffie, notitieboek en pen

E-mail kan een enorme sluipmoordenaar van je tijd zijn. Heb jij ook zo’n negatief beeld van e-mail? Zie jij e-mail als een obstakel? En lukt het niet om je mailbox op te ruimen – laat staan om hem opgeruimd te houden? Je bent niet de enige! En je bent heel normaal. Maar het kán wel anders.

Lees meer >

Inbox zero bereiken

Inbox zero: zo bereik je het élke keer als je je mailbox opent

Inbox zero is het concept dat je jouw inbox elke keer als je ‘m opent, he-le-maal leegmaakt. Dat betekent dat wanneer je een mail leest, je gelijk besluit wat je ermee wilt doen.

Lees meer >

Minder tijd aan e-mail besteden

Email icoon

Ik ga mijn tips met je delen om vanaf nu écht minder tijd kwijt te gaan zijn aan e-mail en mailbox management.

Lees meer >

De Altijd Opgeruimde Mailbox

Hoe jij het e-mail monster overwint en je mailbox eens en voor altijd slim organiseert – ook als je niet van weggooien houdt

Ik heb interesse >

Documenten organisatie

Privé administratie organiseren en bijhouden

Privé administratie ordenen en bijhouden: tips voor je persoonlijke boekhouding en financiële administratie thuis organiseren en opruimen

Ik word er oprecht blij van als zaken georganiseerd en gestructureerd zijn. Zelfs als het gaat om de privé administratie. Ik heb dat graag netjes en op orde en helemaal bijgewerkt.

Lees meer >

Mappenstructuur opzetten

HEMA archiefmappen

Ben je soms net even iéts langer dan je zou willen op zoek naar dat ENE bestand? Want hij kán in map A zitten, maar ook in map B of C. Of in die ene submap. Of gewoon nog op je bureaublad.

Lees meer >

Papieren en documenten op orde

Je papieren en documenten nu écht opruimen en opgeruimd houden, zelfs als het nu een chaos is en je niet weet wat er weg kan

Ik heb interesse >

Nog meer?

Opruimen & huis organisatie

Stappenplan beginnen met opruimen

Stappenplan beginnen met opruimen

Wil je graag opruimen, maar ga je nooit aan de slag? Of begin je wel eens, maar loop je dan altijd vast?

Vraag aan >

Waar beginnen met je huis opruimen

Bruin kurken notitieboek met pennen

‘Ik wil mijn huis opruimen. Maar WAAR zal ik beginnen?!’ Vraag jij dit jezelf af? Hallo, perfectionist. Ik hoor je. Ik doe dingen ook graag goed – dus als ik ga opruimen, dan pak ik dat graag slim aan.

Lees meer >

Rommel in huis beu? Waarom je altijd aan het opruimen bent

Bakstenen muur met kleine plant en cactus

Wil je wel graag je huis opgeruimd hebben, opruimen lukt niet? Heb je het gevoel altijd aan het opruimen te zijn, terwijl het een rommel in huis blijft?

Lees meer >

6 tips voor een opgeruimd leven

Een opgeruimd leven zorgt voor rust in je hoofd, en meer focus op datgene wat je wilde gaan doen. Daarom streef ik er zelf altijd naar om mijn spullen netjes en georganiseerd te houden. Welke tips mij daarbij het beste helpen, deel ik in deze blogpost!

Een opgeruimd leven zorgt voor rust in je hoofd, en meer focus op datgene wat je wilde gaan doen. Daarom streef ik er zelf altijd naar om mijn spullen netjes en georganiseerd te houden.

Lees meer >

Opgeruimd!

Boek Opgeruimd van Marie Kondo

Ik deel wat voor mij de belangrijkste lessen waren uit Marie’s boek “Opgeruimd!”, of in het Engels “The life-changing magic of tidying up”.

Lees review >

Begin jouw opgeruimde leven

Online cursus Begin jouw opgeruimde leven

Leer opruimen én alles opgeruimd houden, zelfs wanneer je een hekel hebt aan spullen wegdoen

Ik heb interesse >

Rust & overzicht

Checklist rust in je hoofd

De checklist rust in je hoofd bestaat uit 30 tips om jezelf op te laden, overzicht te creëren en rust in je hoofd te krijgen.

Vraag aan >

Help, chaos in mijn hoofd!

Help, chaos in mijn hoofd! 8 tips die helpen

Je bent met van alles en nog wat bezig, maar niet met datgene dat je wilde doen. In je hoofd is het vol, druk en vooral onrustig. Je wilt graag meer rust en overzicht hebben, maar hoe?!

Lees meer >

Stress verminderen tips

Houten plank met Rituals kaars, zwarte vaas en plant

De hele dag ben je hard aan het werk, want veel te doen, en halverwege de middag kom je erachter: je bent je als een échte stresskip aan het gedragen. Het voelt alsof je onder spanning staat en een topprestatie moet leveren.

Lees meer >

Vrije tijd voor jezelf maken

HEMA notitieboek, HEMA fineliner, HEMA handcreme en iPhone

“Was er maar meer tijd in een dag!!” “Als X anders zou zijn, DAN zou ik veel meer tijd maken voor mezelf” “Als X straks voorbij is, dan heb ik meer vrije tijd”. Klinkt dat als dingen die jij tegen jezelf zou zeggen?

Lees meer >

Evernote

Evernote is een enorm handige app om notities in te maken. Ik vertel je wat je met de app allemaal kunt en waar ik hem voor gebruik.

Evernote is één van de weinige programma’s die ik écht dagelijks gebruik. Zodra er een idee oppopt in mijn hoofd, of ik even snel een aantekening moet maken van iets wat ik niet mag vergeten, dan is mijn automatische reflex: de Evernote app openen en het daarin opslaan.

Lees review >

Rust in je hoofd

Hoe ik in de chaos en drukte simpel en snel overzicht creëer en rust in m’n hoofd ervaar

Ik heb interesse >

Doelen & gewoontes

101 mogelijke doelen

Wil jij doelen stellen, maar weet je niet goed aan wat voor doelen je kunt denken? Of kun je gewoon wat inspiratie gebruiken?

Vraag aan >

Werkblad SMART doelen stellen

Met een SMART doel heb je duidelijk en helder op papier staan wat je wilt bereiken; je hebt een handvat om mee aan de slag te gaan. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee bij het stellen van een SMART doel. Ook kun je onderaan gratis een werkblad downloaden om aan de slag te gaan!

Wil jij doelen stellen die je ook ECHT kunt halen? Ga dan aan de slag met SMART doelen. Ik neem je stap voor stap mee in dit werkblad!

Lees meer >

Persoonlijke doelstellingen op je werk

Moet of wil jij persoonlijke doelstellingen op je werk stellen? Lees waarom dit zinvol is en hoe je persoonlijke doelen stelt op je werk.

Moet of wil jij persoonlijke doelstellingen op je werk stellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik leg uit waarom het zinvol is om doelen te stellen op je werk én hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan.

Lees meer >

Doelen bereiken tips

Notitieboekjes HEMA en Muji op elkaar

Stel jij regelmatig doelen voor jezelf, maar deze doelen bereiken, ho maar?! Weet je wel wat je wilt, maar loop je vast op het pad er naartoe? Ik ga je helpen!

Lees meer >

Plan jouw jaar

Hoe je concrete jaardoelen stelt en deze in het komende jaar bereikt, ook als je het al druk genoeg hebt

Ik heb interesse >

Stel doelen voor werk of privé in 4 stappen

In 4 praktische stappen concrete & haalbare doelen stellen waar je super enthousiast over bent

Ik heb interesse >

Gáán voor je doelen

Mijn doelen-methode om te ontdekken wat je wilt, daarvoor haalbare doelen te stellen die je écht graag wilt bereiken, én eraan te blijven werken om ze te behalen

Ik heb interesse >

Samen aan de slag?

Dit waren de tips! Wil jij graag samen aan de slag gaan met jouw planning, productiever werken en meer structuur en rust ervaren? Stuur me een bericht via het formulier en dan hebben we contact om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

PS Wellicht is mijn 1-op-1 advies ook iets voor jou!

Op de hoogte blijven van updates?

Ben je enthousiast en wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn e-mails door het mini-formulier hieronder in te vullen, en je ontvangt gratis tips, inspiratie, downloads én aanbiedingen!