San Francisco: Going back home


En toen was zaterdag 9 november aangebroken, de dag dat we terug zouden reizen naar Nederland. We zouden zondag 10 november om 8 uur Nederlandse tijd op Schiphol landen, maar voordat dat ging gebeuren hadden we nog een lange reis voor de boeg.

We zouden om half 6 ‘s ochtends opgehaald worden bij het hotel. Vlak voordat we weg moesten bedacht ik me dat ik nog niet echt een foto van de kamer had gemaakt, dus dat moet dan nog even snel. Het resulteerde in deze prachtfoto. Daarna haasten om op tijd te zijn voor de bus, en jawel, toen ik beneden kwam, kwam die bus net aanrijden. Don’t I love my timing

De bus reed door het nog donkere San Francisco naar het vliegveld even buiten de stad. Daar werd het wachten op de vlucht van San Francisco naar Washington.

IMG_7196San Francisco vanuit de lucht

Tegen de tijd dat we vertrokken was San Francisco inmiddels wakker geworden en konden we het dus zien liggen vanuit de lucht. De Golden Gate Bridge staat ook op de foto, een vage rode vlek ergens in de verte. In het echt was ‘ie in ieder geval te zien! De vlucht naar Washington ging gelukkig redelijk snel en gelukkig waren we er dit keer ook op tijd.

Helaas hoorden we in Washington dat onze tweede vlucht nu vertraging had. Dat resulteerde in een wachttijd van drie uur op het vliegveld. De vlucht hadden we in ieder geval gehaald, maar ik wilde inmiddels ook wel gewoon naar huis…

IMG_7202Nu ECHT de laatste!

Om de tijd op te vullen, en omdat we het ook gewoon niet konden laten, en omdat er een Starbucks op het vliegveld zat (waar niet in Amerika) dronken we voor de aller- aller- allerlaatste keer Amerikaanse Starbucksdrankjes. Tenminste, de laatste keer van deze trip… ;-)

IMG_7203Klaar om te vertrekken uit Washington

Na een paar uur gewacht te hebben vertrokken we eindelijk richting Schiphol. Die vlucht leek maar te duren, maar gelukkig heb ik nog een klein beetje kunnen slapen en na heel veel wachten en heel veel geduld (wat moet je anders) was ik ein-de-lijk weer op Nederlandse bodem.

Blij om terug thuis te zijn, maar I’m gonna miss San Francisco. Het was een geweldige week waarin ik echt hele gave dingen heb gedaan die ik zeker nooit meer zal vergeten! Wanneer mag ik terug?

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

1 gedachte over “San Francisco: Going back home”

Plaats een reactie