Hotspots in Londen deel 3


Nou jongens, nog één blog en dan zal ik jullie niet meer vervelen en/of jaloers maken met alle leuke dingen in Londen. Hier vind je al deel 1 en deel 2 en vandaag dan het laatste deel. Wiehoe!

Camden Lock Market

Hierboven zie je al een preview van de Camden Lock Market. Niet in het centrum van Londen, maar wel een enorme aanrader. De sfeer is heel leuk en op de markt vind je honderden kraampjes met eten uit écht alle hoeken van de wereld. Verderop zijn nog een hoop winkeltjes en kraampjes met kleding en allerlei andere dingen.

Londen27

Camden Town

En als ik het dan toch over Camden heb, Camden Town op zich is gewoon een aanrader. Een bijzonder stukje Londen met de meest vreemde gevels en excentrieke mensen. Oh, en er zit ook een Urban Outfitters.

Londen24

Londen25

Natural History Museum

Ja, musea in Londen zijn een aanrader. Ook deze is namelijk gratis te bezoeken. Vooral de enorme skeletten, zoals hieronder, zijn indrukwekkend. Daarnaast is het gebouw zelf heel mooi.

Londen35

Byron

Hou je van burgers, ga dan naar Byron. Dit tentje kwam ik ergens in een winkelcentrum tegen. Je kunt er gewoon goede burgers eten. Wat heb je nog meer nodig na een dag lang rondlopen in Londen?!

Londen36

Harrods

Het enorme winkelcentrum Harrods. In Harrods hebben ze de meest bizarre dingen. Waterscooters, kinderwagens die zó uit de jaren 50 komen, tassen om bij te kwijlen (van het kaliber Mulberry, dus het bleef ook bij kwijlen) en nou ja ze hebben gewoon heel veel. We kwamen zelfs op de kerstafdeling. Ja, dat kan toch, denk je misschien? Ja dat kan maar het was hier juli. Juli, mensen. Je kunt je niet vroeg genoeg voorbereiden op kerst, denk ik!?

Londen32

Covent Garden

De wijk Covent Garden heeft één middelpunt en dat is het piazza dat je hieronder op de foto ziet. Op dit plein staat een grote overdekte markt en ook hier vind je van alles en nog wat. Waaronder Shake Shack en Ladurée, voor de liefhebbers. Ook staat hier St. Paul’s Church, waar de meest vreemde optredens plaatsvinden. Londense toneelspelers doen hier dagelijks hun ding.

Londen34

London Eye

En last maar zeker niet least de London Eye! Met dit grote reuzenrad kijk je uit over heel Londen. Een ritje is absoluut de moeite waard en toen ik er was moest ik niet eens zo lang wachten. Zorg trouwens wel voor contant geld of een creditcard, want ik meen me te herinneren dat je er niet kon pinnen. Of mijn pinpas werkte niet… Zorg in ieder geval maar voor geld ;-). Je doet trouwens ongeveer een half uurtje over een ritje in dit reuzenrad.

Londen14

Londen21

Londen22

Dat waren ze, alle hotspots! Welke hotspot trekt het meest jouw aandacht?

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan “Van chaos & drukte naar productiviteit”

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

14 gedachten over “Hotspots in Londen deel 3”

Plaats een reactie

twintig − 14 =