Berlijn in een fotoalbum


Ik vierde oud & nieuw dit jaar in de Duitse hoofdstad Berlijn, tijdens een zesdaagse citytrip met mijn vriend. Een geweldige vakantie in een mooie stad; dat mag natuurlijk niet vergeten worden! Van Webprint mocht ik daarom een mooi fotoalbum bestellen als herinnering aan deze fijne trip. Kijk mee!

Kijkje in het album

Zoals je hierboven al kon zien staat op de voorkant staat een foto van de Berlijnse Dom en de Fernsehturm, die ik zelf erg mooi vond, zeker met de strakblauwe lucht op de achtergrond.

Fotoalbum7

Aan de binnenkant heb ik heel veel foto’s geplaatst van alle plekken die we hebben gezocht (en van ons op die plekken!). De foto’s staan op chronologische volgorde en ik heb het zo ingedeeld dat elke dag ongeveer 7-10 pagina’s in beslag nam met 1-6 foto’s op elke pagina.

Fotoalbum4

Ik heb overal witruimte tussen de foto’s gelaten om het geheel rustig te houden. Het fotoalbum lijkt een dun boekje, maar toch zijn de bijna 40 pagina’s van stevig en mooi papier. Ik ben er erg blij mee!

Fotoalbum6

Waarom een fotoalbum?

Eerlijk is eerlijk: fotoalbums maken is niet mijn favoriete hobby. Ik maak graag veel foto’s en ben ook nog eens heel zorgvuldig. Oftewel: ik ben uren bezig met het uitzoeken van foto’s en het in elkaar zetten van een album waar ik tevreden mee ben.

Maar: daar staat tegenover dat een fotoalbum een veel mooiere herinnering is dan 1400 foto’s ver weggestopt in een map op je laptop. Je kijkt er vaker naar en je kunt ook anderen er gemakkelijk naar laten kijken. En het is heel leuk om er over een aantal jaar weer eens doorheen te bladeren (“weet je nog toen?”)…

Laat jij je reisherinneringen altijd vereeuwigen in een fotoalbum?

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

14 gedachten over “Berlijn in een fotoalbum”

  1. Echt een super mooi album. Ik vind het veel leuker dan op de computer! Nu kan je het echt vasthouden en er lekker rustig doorheen bladeren :)

    Beantwoorden
  2. Wat een supperleuk album.. Vorig jaar heb ik zelf een ouderwets fotoalbum gemaakt met foto’s en fotoplakkers. Dit jaar heb ik er een digitaal gemaakt omdat het toch wel veel werk was.. Maar ik hou van foto’s en vind het superleuk om terug te kijken

    Beantwoorden
  3. Oh mooi! Ik was laatst ook aan het denken om een foto album te laten maken van mijn reis naar Barcelona! Zo’n leuke herinneringen aan!

    Beantwoorden

Plaats een reactie