Citytrip in België: Mechelen & Leuven

Reizen 8 Comments
Begin mei ben ik met mijn vriend een weekend in Mechelen en Leuven geweest. Een citytrip bij de zuiderburen dus! Vandaag deel ik mijn tips en de plekjes die we daar bezocht hebben. Bijna allemaal aanraders – het was dan ook een erg geslaagd tripje!

Roadtrip Canada & Verenigde Staten 2016

Reizen 22 Comments
Afgelopen zomer reisde ik drie weken door het zuidwesten van Canada en het noordwesten van de Verenigde Staten. En wat was dát een toffe reis. In deze blogpost deel ik waar we (ik ging met familie) allemaal geweest zijn, inclusief véél foto’s!

Food courts in New York City

Reizen 6 Comments
Als ik vaak in een bepaald soort eetgelegenheid ben geweest in New York, dan is het wel in food courts. Oké, naast burgerrestaurants dan misschien. Food courts zijn tof (zeker in NYC) én ideaal! Vandaag deel ik een overzicht van foodcourts in New York City, met steeds wat informatie erover.

#LindaisinNYC deel 4

Reizen 24 Comments
Ik ben alweer bijna een week op Nederlandse bodem, wauw. Wat is dat snel gegaan! Toen ik gisteren een rondje hardliep baalde ik toch wel dat ik niet door Central Park liep, met prachtige uitzichten op alle wolkenkrabbers en waar ik steeds weer een nieuw pad ontdekte. Maar helaas, het avontuur is toch echt voorbij. En […]

#LindaisinNYC deel 3

Reizen 21 Comments
Welkom bij alweer een derde fotoverslagje uit New York! Ook vandaag laat ik je weer wat hoogtepunten en aanraders zien van de dingen die ik afgelopen week in New York heb meegemaakt. Enjoy!

#LindaisinNYC deel 2

Reizen 22 Comments
Wauw, ben ik echt al twee weken in New York? De tijd vliegt. Maar dat lijkt me een goed teken, toch?! Ik heb ieder geval afgelopen week weer een héleboel leuks gedaan. Kijk mee naar een aantal highlights! (En heb je deel 1 gemist, klik dan hier!)