Productiviteit en plannen voor individuen

Productief werken en plannen is niet iets wat je op de middelbare school als vak krijgt. Helaas niet. Want weten hoe je een planning vóór je laat werken en hoe je wél dingen gedaan kunt krijgen is enorm waardevol. Het kan het verschil maken tussen wel en niet je studie halen, of tussen wel of niet die zo gewenste promotie krijgen.

Dat is dan ook waar mijn blog voor is: jou verder helpen om meer gedaan te krijgen, dankzij opgestelde doelen, een goede planning en een productieve werkhouding. Op mijn blog vind je heel veel informatie waar je ongetwijfeld wat uit kunt halen. Maar er zit altijd een verschil tussen de informatie tot je nemen en er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Niet alleen lezen over, maar leren plannen en productief werken

Daarom is het nu tijd dat ik jou ook met die laatste, maar allerbelangrijkste stap ga helpen. We gaan samen nog meer de diepte in en ik wil online je hand vasthouden en die stappen zetten.

Ik ben op dit moment dan ook druk bezig met het uitwerken van deze plannen en ik wil daar in het voorjaar van 2018 meer over delen. Tot die tijd hoef je niet af te wachten, ik kan jouw hulp namelijk heel goed gebruiken. Ik kan namelijk wel gokken waar ik je het beste bij kan helpen, maar het is toch veel beter als jij het gewoon aangeeft?!

Daarom ben ik op zoek naar een aantal mensen die met mij mee willen denken in hoe ik jullie het beste kan gaan helpen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig om écht in de praktijk uit te voeren? Zo kan ik het eindresultaat helemaal afstemmen op jullie behoeftes. In ruil daarvoor krijg je gratis toegang tot dat resultaat!

Als je interesse hebt, vul dan het onderstaande formulier in. Ik wil het liefst een klein groepje mensen die van elkaar verschillen, zowel demografisch (leeftijd, geslacht, etc.) als in ervaring op het gebied van plannen en productiviteit. Iedereen kan dus meedenken! Let op: meld je wel snel aan, want wie als eerste aanmeldt krijgt hierin wel voorrang.

Mocht je nu niet per se hieraan mee willen werken, maar wel een tof idee hebben, dan kun je me altijd ook gewoon even een mailtje sturen via linda@streetsahead.nl.