Privacyverklaring

Algemeen

Persoonlijke informatie die je op Streets Ahead deelt wordt vertrouwelijk behandeld en niet verkocht aan derden. Streets Ahead waardeert de privacy van de bezoekers.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens er verzameld kunnen worden door Streets Ahead en wat er met deze gegevens gebeurt.

Gegevensverzameling

Streets Ahead verzamelt persoonsgegevens op de volgende manieren:

  • Je meldt je aan voor mijn e-mails via een formulier
  • Je stuurt een bericht via een contactformulier of stuurt een e-mail naar Streets Ahead
  • Je laat een reactie achter op de blog
  • Je bent of wordt klant

Formulier aanmelding

Wanneer je je aanmeldt voor mijn e-mails via een formulier worden jouw naam en e-mailadres opgeslagen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de grondslag toestemming, jij geeft toestemming om e-mails aan jou te versturen door je aanmelding. Het doel hiervan is dan ook dat ik jou e-mails kan sturen met bijvoorbeeld updates en tips.

Deze gegevens worden bewaard zolang je op mijn e-mails blijft ingeschreven. Je kunt je toestemming hiervoor altijd intrekken. Dit kan door je af te melden via de link onderaan elke e-mail of door een mail te sturen naar linda@streetsahead.nl.

Streets Ahead maakt gebruik van ConvertKit en Mailchimp voor het verzenden van e-mails. ConvertKit en Mailchimp zijn Amerikaanse bedrijven en jouw persoonsgegevens worden dus verwerkt in een land buiten de EU. Zowel Mailchimp als ConvertKit zijn gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield, wat betekent dat ze voldoende veilig omgaan met gegeven, om persoonsgegevens van mensen in de EU te mogen verwerken. Daarnaast zijn er verwerkersovereenkomsten afgesloten met deze partijen.

Bericht

Wanneer je een e-mail stuurt of een contactformulier invult, worden de door jou versterkte persoonsgegevens door Streets Ahead verwerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de grondslag gerechtvaardigd belang; het belang is dan dat ik deze gegevens nodig heb om te kunnen antwoorden op jouw e-mail. Het doel is ook dat ik jouw vraag of opmerking kan beantwoorden. Deze gegevens worden 10 jaar bewaard, of zolang Streets Ahead bestaat.

Ik maak gebruik van Antagonist voor mijn e-mail. Bij het sturen van een bericht of e-mail worden jouw gegevens opgeslagen in mijn mail. Dit betekent dat Antagonist jouw gegevens verwerkt als je mij een mail stuurt. Met Antagonist is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Reactie

Wanneer je een reactie achterlaat op Streets Ahead worden je naam, e-mailadres, IP adres en eventueel website opgeslagen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de grondslag toestemming,jij geeft toestemming om de reactie op Streets Ahead te plaatsen. Het doel hiervan is dat anderen kunnen zien wat jouw feedback is op een artikel.

Deze gegevens worden bewaard zolang de pagina’s waarbij jij een reactie hebt achtergelaten online staan. Je kunt je toestemming hiervoor altijd intrekken en dan zullen je reacties verwijderd worden. Dit kan door een mail te sturen naar linda@streetsahead.nl.

Ik maak gebruik van Antagonist voor mijn websitehosting. Bij het achterlaten van een reactie worden jouw gegevens opgeslagen op mijn website. Dit betekent dat Antagonist jouw gegevens verwerkt als je een reactie achterlaat. Met Antagonist is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Klant

Wanneer het bedrijf waar jij werkt of eigenaar van bent klant is of wordt van Streets Ahead worden de bedrijfsgegevens en de persoonsgegevens van de contactperso(o)n(en) opgeslagen. Het gaat hierbij om bedrijfsnaam, KVK nummer, BTW nummer en adresgegevens voor de administratie, en na(a)m(en), e-mailadres(sen) en telefoonnummer(s) van contactpersonen om contact op te kunnen nemen. Dit gebeurt op basis van de grondslag wettelijke verplichting, omdat het verplicht is om bijvoorbeeld facturen 7 jaar te bewaren. Deze gegevens worden dan ook 7 jaar bewaard. Vanwege deze wettelijke verplichting is het helaas niet mogelijk om klant te worden zonder deze gegevens te verstrekken.

Ik maak gebruik van E-boekhouden.nl voor het bijhouden van mijn administratie. Dit betekent dat E-boekhouden.nl jouw gegevens verwerkt als je klant bent van Streets Ahead. Met E-boekhouden.nl is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Cookies

Op Streets Ahead wordt gebruik gemaakt van cookies. Hieronder wordt uitgelegd welke cookies dat zijn.

Google Analytics

Google Analytics wordt gebruikt om het gebruik van de website te analyseren. Denk hierbij aan de pagina’s die je bezoekt, de browser die je gebruikt en je schermgrootte. Op basis hiervan kan de gebruikerservaring verbeterd worden. Google Analytics slaat geen persoonsgegevens op (je IP-adres wordt gepseudonimiseerd – de laatste cijfers blijven dan weg waardoor het nooit tot jou terug te leiden is).

Reactie cookie

Wanneer je een reactie achterlaat, worden je naam, e-mailadres en eventueel website opgeslagen als cookie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Dit gebeurt omdat de gegevens dan automatisch ingevuld kunnen worden als je nog een reactie achter wilt laten. Deze gegevens worden opgeslagen op jouw apparaat en Streets Ahead heeft hier geen toegang tot.

Deelknoppen, links en ingesloten inhoud van andere websites

Wanneer je de deelknoppen van de de social media platformen Facebook, Pinterest, Twitter en LinkedIn gebruikt, word je doorverwezen naar deze websites of apps. Dat gebeurt ook wanneer je ingesloten inhoud bekijkt, zoals een YouTube video, Google Maps-kaart of Spotifylijst. Tot slot kunnen ook de links op Streets   Ahead je doorverwijzen naar andere websites. Deze sites of apps kunnen, zodra je hier gebruikt van maakt, ook data over jou verzamelen en cookies gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie de privacyverklaring van deze kanalen.

Beveiliging persoonlijke gegevens

Er wordt op een zorgvuldige manier omgegaan met jouw persoonlijke gegevens, om verlies of misbruik te voorkomen. De gegevens worden niet op meer locaties dan nodig bewaard en wachtwoorden van diensten waarmee persoonlijke gegevens worden verwerkt worden regelmatig bijgewerkt.

Recht op inzage, aanpassing of verwijderen van de gegevens

Je hebt altijd het recht om de persoonsgegevens die Streets Ahead van jou bewaart in te zien, aan te laten passen of te verwijderen. Wil je aanspraak doen op dit recht, dan kun je een e-mail sturen naar linda@streetsahead.nl.

Klachtrecht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat ik jouw persoonsgegevens niet op de juiste manier verwerk.

Contact

Streets Ahead is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70222657. Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je graag meer gegevens opvragen, dan kun je een mailtje sturen naar linda@streetsahead.nl en help ik je graag verder.