Over Streets Ahead

Dreams don’t work unless you do!

Je hebt dromen, je wilt iets maken van je leven. Je wilt zo veel mogelijk uit je dagen halen. Nuttig zijn, doelen bereiken. Je bent er klaar voor. Maar hoe? Ik wil je helpen, hier op mijn blog.

Over-kleinIk zal mezelf eerst even voorstellen! Ik ben Linda. Hier op mijn blog help ik lezers hun tijd beter indelen om zo productiever te zijn en doelen te behalen.

Waar ik voor sta

Ik geloof erin dat je door kennis over productiviteit en plannen meer gedaan kunt krijgen. Dat je hiermee kunt voorkomen dat je het altijd “te druk” hebt maar toch nooit iets voor elkaar krijgt. Dat je je dromen om kunt zetten in doelen en ze écht waar kunt maken. Door hard werken, maar zeker ook door efficiënt werken, kun je voor elkaar krijgen wat je wilt.

Even terug in de tijd

Lijstjes maak ik al zo lang ik mij kan herinneren. Als kind omdat ik het leuk vond, en omdat ik eindeloos veel ideeën had die ik ergens kwijt wilde. Ik heb stapels vol papieren met lijstjes in kraaienpotenhandschrift. Dat had op dat moment totaal niets met productiviteit te maken, maar dat is denk ik wel waar het allemaal begonnen is.

Sla een heleboel jaar over en ik ben na mijn vwo-opleiding begonnen aan de studie communicatie. Ik vind het leuk, plannen bedenken, doelen stellen en brainstormen over de juiste strategie. Voor het leren van tentamens maak ik steeds weer een ander soort schema om ervoor te zorgen dat ik alle stof op tijd leer. Na het hbo studeer ik verder op de universiteit. Ik krijg steeds meer interesse in productiviteit, zelfontwikkeling en hoe je het meeste uit jezelf kunt halen. Ik lees over productiviteit en planmethoden. Sla tips op en deel ze, ook steeds meer hier op deze blog.

Op dit moment werk ik bij een online marketing bureau (wat ik super leuk vind), waar ik elke dag met veel plezier de uitdaging aan ga om alle taken op een efficiënte en goede manier af te ronden. Maar daarnaast wil ik hier met jou mijn kennis en ervaring delen op het gebied van productiviteit. Ik wil je helpen productiever dan ooit te worden.

Nog meer feitjes over mij

  • Ik ben introvert, waarnemend, een typische denker en werk graag geordend (ISTJ op de Myers-Briggers Type Indicator).
  • Ik ben een Brabander en praat dus met de welbekende zachte G ;-)
  • Ik ga graag op reis en dan vooral naar de Verenigde Staten. New York is mijn favoriete stad en in maart 2016 was ik hier een maand!
  • Ik vind gezond eten belangrijk, ik krijg er energie van en voel me er goed door! Maar met hamburgers, sushi of chocolade kun je me ook héél blij maken.
  • Ik loop graag hard en mijn doel is om ooit de marathon van New York te lopen.

Wees welkom

Deze blog is voor jou als jij je leven graag goed wilt indelen. Effectief gebruik wilt maken van je tijd. Niet bang bent om vooruit te kijken, doelen op te stellen en je best te doen om ze na te streven. Om te werken voor jouw ideale leven en zo productiever, maar ook gelukkiger dan ooit te worden.

Een aantal blogposts om mee te starten zijn:

Je kunt Streets Ahead volgen op social media:

  • Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen via Twitter.
  • Laat je inspireren op het gebied van planning en productiviteit op Instagram en Pinterest.

Wil je af van alle losse lijstjes en ideeën en een concrete, langetermijnplanning maken? Meld je dan aan voor mijn e-mails en ontvang gratis het stappenplan “van losse taken naar concrete planning”:

Ontvang gratis tips en updates!

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips :-). Plus nu als bonus: het gratis stappenplan 'van losse taken naar concrete planning'!

Powered by ConvertKit

In de media

Ben je benieuwd wat anderen schrijven over Streets Ahead? Op deze pagina vind je een overzicht.

 

BewarenBewaren