Recept: Gevulde paprika met couscous, tomaat en hüttenkase


Amper een paar weken op kamers maar dit is nu al een succes! Lekker, simpel én zo klaar: een gevulde paprika! En het ziet er ook nog eens lekker vrolijk uit.

Wat heb je nodig? (1 persoon)

  • 1 paprika
  • 75g couscous
  • 1 tomaat
  • 3 flinke scheppen hüttenkase (je kunt ook mozzarella of andere kaas gebruiken!)
  • Basilicumblaadjes
  • Peper

Hoe maak je het?

  1. Breng in een pannetje water aan de kook en snij de paprika doormidden.
  2. Als het water kookt, doe je de couscous erin. Zet het gas op de laagste stand en laat even koken. Na een paar minuten haal je de couscous van het vuur. Laat het vervolgens nog een paar minuten doorgaren.
  3. Snij ondertussen de tomaat en meng met de hüttenkase, basilicumblaadjes en wat peper.
  4. Doe de couscous bij het tomatenmengsel, meng goed door en vul de paprika’s.
  5. Zet de paprika in paar minuten in een hete oven of zet ze studentikoos gewoon twee minuten in de magnetron.

Enjoy!

Wat is jouw favoriete in-vijf-minuten-klaar recept?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

7 gedachten over “Recept: Gevulde paprika met couscous, tomaat en hüttenkase”

Plaats een reactie