Gratis planning advies

Wil je meer structuur in Todoist?

Ontvang gratis 3 persoonlijke Todoist optimalisatie tips om je planning direct te verbeteren

Beantwoord 3 korte vragen over hoe je nu je planning maakt in Todoist en ik stuur je per mail persoonlijk 3 tips toe. Zo ontdek je alvast een beetje of ik jou kan helpen om je planning te verbeteren. Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen om verder te bespreken hoe ik je kan helpen om Todoist optimaal in te richten en te gebruiken!

Hoe werkt het?

1.

Beantwoord 3 korte vragen over hoe je nu je planning maakt. Hoe meer details, hoe specifieker de tips zijn die ik kan geven!

2.

Je ontvangt per e-mail van mij persoonlijk 3 Todoist optimalisatie tips. Zo ontdek je of ik jou kan helpen om je planning te verbeteren.

3.

Als je de tips waardevol vindt en verder aan de slag wilt gaan, plannen we een kennismakingsgesprek om verder te bespreken hoe ik je kan helpen om je planning optimaal te gebruiken.

Over Linda

Hoi! Ik ben Linda Gommers. Ik ben productiviteit, planning & structuur consultant op Streets Ahead en ik help drukke, ambitieuze werknemers & ondernemers om meer rust, overzicht & structuur in werk én privéleven te creëren zodat zij productiever worden en meer voldoening halen uit hun leven.

Ik schrijf op streetsahead.nl al ruim 7 jaar artikelen en maandelijks lezen zo’n 30.000 mensen de tips op mijn blog. Inmiddels hebben meer dan 500 enthousiastelingen mijn e-books en online cursussen gevolgd, en heb ik verschillende bedrijven 1-op-1 mogen helpen om meer structuur aan te brengen en om werknemers/ondernemers te helpen met hun tijd slim besteden.

Het is mijn doel om jou te helpen met het pakken van de controle over je (werk)dag om zo de beste versie van jezelf te zijn en een zo goed mogelijk resultaat te leveren!

Beantwoord 3 korte vragen en ontvang persoonlijke tips

Ontvang gratis 3 persoonlijke Todoist optimalisatie tips om je planning direct te verbeteren. Beantwoord daarvoor onderstaande korte vragen. Hoe meer details je deelt in je antwoorden, hoe specifieker de tips zijn die ik je kan geven!