Doelen stellen voor 2019? Ga aan de slag met dit e-book!


Morgen is het zover: het is 2019! Een nieuw jaar begint, vol nieuwe kansen om er weer iets van te maken. Ik hoop dat je een mooi 2018 afsluit (of dat er in ieder geval een aantal mooie momenten waren) en dat je ook weer een mooi nieuw jaar te wachten staat. Iets wat je heel erg kan helpen om van 2019 echt jouw jaar te maken, zijn doelen.

Geen goede voornemens, maar doelen stellen

Veel mensen starten een nieuw jaar met goede voornemens. Dingen die ze wel zouden willen doen. Gewoontes die ze wel zouden willen hebben. Vervolgens houden ze zich daar in de eerste week van januari aan. En in de derde week denken ze: wat had ik ook alweer voor goede voornemens bedacht?!

Misschien wil jij het wel anders aanpakken in 2019. Je wilt echt vooruit en echt dingen bereiken. Je wilt niet eind januari op precies dezelfde plek staan als vandaag. Dan helpt het om doelen te stellen. Jaardoelen, om precies te zijn. Met een heel concreet jaardoel weet je precies waar je op 31 december 2019 wilt staan. En als je het goed aanpakt, weet je ook wat je in januari kunt doen om op 31 december dat doel te kunnen behalen.

Wil je aan de slag en mis je nog concrete plannen? Ben jij dit:

Jij bent ambitieus en houdt van vooruitgang, maar op de een of andere manier gaat dat nog niet helemaal zoals je wilt. Je wilt vooruit, maar weet niet waar naartoe. Of je weet dat wel, maar hebt het ook weer niet heel duidelijk voor ogen. Of misschien weet je niet zo goed hoe je ermee aan de slag moet gaan. Het kriebelt om aan de slag te gaan, maar je hebt het gevoel dat je nu maar wat doet. Dat je niet weet of alles wat je doet wel het goede is. Dat je niet weet hoe je je dromen waar kunt gaan maken.

Als je je hierin herkent, dan heb ik een e-book voor jou geschreven. Ik heb namelijk een e-book geschreven waarin ik jou help om jouw dromen en ambities om te zetten in concrete doelen. Om dus goede doelen te stellen voor 2019. En dat niet alleen: ik geef je ook tips om de goede stappen te zetten om straks die doelen ook te bereiken.

E-book ‘Plan jouw jaar’

Met het e-book ‘Plan jouw jaar’ wil ik je helpen. Ik wil al mijn kennis en tips over doelen stellen met je delen. Plan jouw jaar en behaal je doelen op 31 december 2019! Ook al heb je nu nog géén idee wat je wilt bereiken. Of misschien heb je wel een idee, maar is dat nog heel vaag. Door middel van het e-book ga je dat super concreet maken én gelijk de eerste stappen zetten richting het behalen van dat doel.

In het e-book vind je dan ook de volgende vier hoofdstukken:

  1. Waarom doelen stellen? | Waarom is het zo belangrijk om te werken vanuit doelen?
  2. Ontdek waar jij voor wilt gaan | Ontdek wat jouw doel kan worden, ook al heb je nu nog geen idee
  3. Stel jouw jaardoelen | Bepaal jouw jaardoelen en maak ze super concreet, zodat jij weet waarmee je aan de slag kunt gaan
  4. Zo bereik je dat doel | Véél tips om je doelen ook echt te gaan bereiken in het komende jaar

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je aan de slag met doelen stellen voor 2019 ? Lees dan meer op de e-book pagina:

Lees meer over het e-book

Het e-book is helaas niet meer beschikbaar! Wil je op de hoogte blijven van wanneer het e-book opnieuw in de verkoop komt? Meld je dan aan voor mijn e-mails!

Ontvang gratis tips en updates & blijf op de hoogte!

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus ontvang een e-mail wanneer 'Plan jouw jaar' opnieuw in de verkoop komt!

Powered by ConvertKit
Pin deze blogpost op Pinterest!      Pin It
Doelen stellen voor 2019? Ga aan de slag met dit e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. werkblad)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus: het PDF werkblad SMART doelen stellen!

Powered by ConvertKit

Plaats een reactie