Doelen stellen voor 2019? Ga aan de slag met dit e-book!

Doelen stellen voor het komende jaar? Ga aan de slag met dit e-book!

Morgen is het zover: het is 2019! Een nieuw jaar begint, vol nieuwe kansen om er weer iets van te maken. Ik hoop dat je een mooi 2018 afsluit (of dat er in ieder geval een aantal mooie momenten waren) en dat je ook weer een mooi nieuw jaar te wachten staat. Iets wat je heel erg kan helpen om van 2019 echt jouw jaar te maken, zijn doelen.

Lees verderDoelen stellen voor 2019? Ga aan de slag met dit e-book!

Terugvallen in oude gewoontes: hoe los je dat op?

Je hebt een nieuwe gewoonte aangeleerd, maar na een tijdje merk je dat je gaat terugvallen in oude gewoontes. Ik deel mijn tips om dat weer op te lossen!

Je hebt een nieuwe gewoonte aangeleerd óf een slechte gewoonte afgeleerd en houdt dat voor je gevoel best een tijd lekker vol. Totdat het allemaal even niet mee zit, je er even één keer niet aan houdt, en nog een keer, en nog een keer… En zo kun je dus terugvallen in oude gewoontes. In deze blogpost deel ik mijn tips om dat weer op te lossen!

Lees verderTerugvallen in oude gewoontes: hoe los je dat op?

4 tips om meer te lezen

Vorig jaar las ik precies 30 boeken en dat was toen ook het doel wat ik voor mezelf gesteld had. Dit jaar heb ik de lat weer iets hoger gelegd en wil ik 35 boeken lezen. Maar hoe doe ik dat, met een baan, blog en nog een heleboel andere hobby’s? In dit artikel deel ik mijn 4 tips om meer te lezen!

Lees verder4 tips om meer te lezen