Contact

Leuk dat je contact zoekt! Op deze pagina lees je hoe je mij kunt bereiken.

Volg Streets Ahead op social media

Je kunt mij volgen op verschillende social media kanalen! Je kunt me hier ook een persoonlijk bericht sturen, maar het kan dat ik niet direct reageer omdat ik zo min mogelijk gebruik maak van social media – ik besteed mijn tijd graag productief en social media is dat niet altijd ;-). Maar je kunt via deze kanalen wel op de hoogte blijven van updates. Ook deel ik via Instagram regelmatig tips!

Word e-mail abonnee

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Een kijkje achter de schermen krijgen bij Streets Ahead? Meld je aan voor mijn e-mails via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan daarnaast ook gratis het stappenplan van losse taken naar concrete planning.

Stuur een e-mail

Je kunt mij ook direct een e-mail sturen via het onderstaande formulier. Maar omdat ik mijn tijd graag zo effectief mogelijk gebruik, ga ik ook strikt om met mijn e-mail! Ik houd hiervoor de volgende richtlijnen aan:

  • Heb je een voorstel? Ik reageer als ik het voorstel interessant vind en het past in mijn planning.
  • Heb je tips nodig? Kijk eerst of je deze zelf kunt vinden op de blog. Gebruik de zoekbalk hieronder. Er staan namelijk al honderden tips online!
  • Heb je een idee? Bijvoorbeeld voor een onderwerp van een blogpost, e-mail of iets anders? Daar heb ik ook een formulier voor aangemaakt; laat hier je idee achter!
  • Heb je een vraag? Bekijk eerst de pagina met veelgestelde vragen en kijk of je het antwoord hier kunt vinden. Als het antwoord hier al tussen staat zal ik niet reageren op je e-mail.
  • Is je vraag nog niet beantwoord? Stel deze dan duidelijk via het formulier hieronder en vertel wat je van mij verwacht!

Toch klaar om je voorstel of vraag te sturen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Streets Ahead is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70222657.