Leuk dat je contact zoekt! Op deze pagina lees je hoe je mij kunt bereiken. Klik hier als je op zoek bent naar meer informatie over mij.

Social media

Volg mijn blog op Bloglovin om op de hoogte te blijven van de nieuwste berichten.

Ik ben de laatste tijd groot fan van Instagram. Hier zie je foto’s voorbij komen van mijn planningen en hoop ik je te inspireren om productief aan de slag te gaan.

Streets Ahead is ook te vinden op Twitter. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste blogposts en af en toe andere updates. Ook ben ik er snel te bereiken voor korte berichtjes.

Op Pinterest inspireer ik je met handige links, motiverende quotes en andere inspiratie over productief leven.

En last maar zeker niet least, kun je je hieronder inschrijven om superhandige en inspirerende e-mails van mij te ontvangen. Je krijgt een kijkje achter de schermen én doet na je aanmelding automatisch mee aan de gratis online cursus Focus Februari. Dus, waar wacht je nog op?

Opt In Image
Van losse taken naar planning
Download nu gratis stappenplan

Kun je lijstjes maken, maar wordt het nooit een goede planning? Ik help je taken sorteren, prioriteiten stellen, een planning maken én deze planning bijhouden. Ontvang nu gratis het stappenplan!

Een persoonlijke e-mail

Natuurlijk kun je mij ook direct een e-mail sturen! Ik ben bereikbaar via linda@streetsahead.nl of het onderstaande formulier. Wil je liever anoniem iets aan mij laten weten of anoniem een vraag stellen? Dat kan via dit formulier.

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp: *

Bericht: *