Van deze 8 apps word je happy


Apps hoeven niet altijd praktisch te zijn, of nuttig. Sommige apps geven je inspiratie of vrolijken je op. Vandaag deel ik daarom 8 apps die jou blij kunnen maken! Spread the happiness!

Pinterest

De laatste tijd ben ik heel actief op Pinterest. Ik zoek op dingen die ik leuk of interessant vind en ben zo uren bezig met het bekijken en pinnen van mooie vakantiebestemmingen, inspirerende quotes of fijne interieurinspiratie. Om heel erg blij van te worden! Als je wil, kun je me hier volgen.

Web | App Store | Google Play Store

FatBooth, AgingBooth & Face Swap

Beste apps om je aan het lachen te maken. Met FatBooth geef je mensen een dikker hoofd, AgingBooth maakt je oud en Face Swap wisselt gezichten om. Kies een leuke foto van jezelf of je vriendinnen, upload ‘m in één van de apps en lachen maar!

Fatbooth: App Store | Google Play Store

AgingBooth: App Store | Google Play Store

Face Swap: App Store | Google Play Store

Thankful

Deze app heeft verschillende opties, maar het leukste vind ik dat je lijstjes kunt bijhouden van dingen waar jij dankbaar voor bent. Schrijf elke dag bijvoorbeeld vijf dingen op die die dag leuk waren, goed gingen of waar je gewoon blij mee bent. Wedden dat je happy wordt als je dan over een tijdje naar een lijst met allemaal leuke dingen kijkt?

App Store

We Heart It

We Heart It lijkt in zekere zin op Pinterest, want ook hier draait het om het delen van foto’s. Alleen is We Heart It minder algemeen bekend en heeft het wat mij betreft een veel specifiekere doelgroep. Je vindt er vooral creatieve en mooie plaatjes. Fijne fotoinspiratie!

Web | App Store | Google Play Store

Durven of de waarheid

Eén van de meest leuke partyspelletjes als je het mij vraagt! Weer eens wat anders dan kaartje blazen of kingsen. Ga met z’n allen rondom de telefoon of tablet zetten, draai de fles en bij wie hij stil komt te liggen moet kiezen: durven of de waarheid? Heel veel lachen gegarandeerd!

App Store | Google Play Store

Stop, Breathe & Think

Deze app is voor wie niet vies is van zweverige dingen als mindfulness en mediteren. In de app geef je aan hoe je je voelt en vervolgens kiest de app een meditatie voor je uit die het beste past bij hoe je voelt. Perfect om je frustratie kwijt te raken of te ontstressen.

Web | App Store | Google Play Store

Van welke app word jij blij?

 

Meld je aan voor mijn e-mails & krijg gratis toegang tot de 101 mogelijke doelen lijst

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het stellen van een inspirerend doel? Meld je aan voor mijn e-mails en ontvang daarbij gratis toegang tot de lijst met 101 mogelijke doelen die je kunt stellen!

19 gedachten over “Van deze 8 apps word je happy”

 1. Thankfull lijkt me een hele leuke!

  p.s. naast hoepelen, sport ik 5 keer per week en hou ik mijn calorieën, eiwitten en vetten bij op een app. Zo weet ik precies wat ik wel en niet mag hebben! XO

  Beantwoorden
 2. Leuke apps, Stop breathe think gebruik ik al een tijdje en vind ik super fijn! Thankful kende ik nog niet, die heb ik gedownload!

  Beantwoorden
 3. Thankful heb ik momenteel ook op men iphone staan :) maar deze ga ik er af doen en ik wil graag mooie momentjes op papiertjes schrijven, in een soort van memory jar :) dat gaat volgens mij beter werken voor mij, want zo’n dingen in men telefoon zetten houd ik niet vol en dat vind ik dan jammer

  Beantwoorden
 4. Mijn favoriete ontdekking is op het moment de YOU-app, die je elke dag een ‘micro-action’ geeft om een beter leven te leiden. Bijvoorbeeld om een andere route naar je werk te nemen of om een gezond ontbijtje te maken.

  Beantwoorden
 5. Stop, breath and think vind ik ook een hele fijne app. Lekker rustgevend en helemaal niet zo heel zweverig! Pinterest is altijd een goed idee, want er is zo veel te zien ^^

  Beantwoorden

Plaats een reactie