Wat kun je doen als je niet aan het kerstdiner zit?

Merry christmas allemaal! Een van de (vind ik) leukste feestdagen is aangebroken. Dit jaar wel zonder sneeuw, kou of eigenlijk alle symptonen van winter, maar dat maakt het niet minder leuk vind ik. Waarschijnlijk staan deze dagen bij jou ook in het teken van gezelligheid en lekker eten. Maar wat als je niet aan het eten bent? Nou, dan kun je dit bijvoorbeeld doen met kerst!

Lees verderWat kun je doen als je niet aan het kerstdiner zit?

Make it a december to remember

Het is december! Vorige week schreef ik nog over plannen voor volgend jaar, maar dit jaar is nog niet helemaal voorbij en dat mag niet vergeten worden. December is de laatste maand om nog dingen te doen die je dit jaar wilde doen. Wil je nog iemand blij maken? Verrassen? Iets voor jezelf doen? Ergens heen gaan? Doe het nu!

Lees verderMake it a december to remember

Vandaag is nu

Ik heb in mijn leven al wel honderden lijstjes gemaakt. Van verlanglijstjes en lijstjes van de meest onzinnige dingen (wie kent Lena Lijstje nog?), tot to do lijstjes, lijstjes van reizen die ik nog wil maken, bucket lists en lijstjes met doelen voor een bepaald jaar. Allemaal hadden ze één overeenkomst: ze gaan over dingen in de toekomst. Dingen die ik ooit hoop te bereiken, dingen die ik graag wil gaan doen, dingen die ik moet doen… Het is nou eenmaal leuk om na te denken over dat wat nog komen gaat, over de toekomst. Maar missen we zo niet dat wat er nu gebeurt? Want vandaag is nu!

Lees verderVandaag is nu

7x oude verpakkingen hergebruiken

Niet alleen is het steeds vaker verplicht om je afval te scheiden en zijn plastic tasjes straks niet meer gratis, ook uit jezelf kun je van alles doen om een klein steentje bij te dragen aan het milieu. Er zijn heel veel leuke en handige manieren om oude verpakkingen te hergebruiken. Vandaag leg ik uit hoe je 7 verschillende supermarktverpakkingen (of nou ja, dingen die je in de supermarkt mee krijgt) kunt hergebruiken!

Lees verder7x oude verpakkingen hergebruiken

Mijn ideale zondag

Meestal bestaan mijn zondagen uit snel nog heel veel dingen proberen te doen voordat er een nieuwe week begint, om vervolgens langs niet alles af te krijgen, want ja een zondag is toch een zondag. Maar wat nou als ik geen eindeloze to do lijst had? Geen verplichtingen en niets op de planning? Dan zou ik mijn zondag wel eens op deze manier willen besteden :-)

Lees verderMijn ideale zondag