Week report #8


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Lees mee!

Leuke blogposts

Blog updates

Stukje bij beetje ben ik achter de schermen wat dingen voor mijn blog aan het doen. Zo vond je bij de blogposts afgelopen week (namelijk bij deze, deze en deze) foto’s met teksten erop, weer eens wat anders dan alleen een foto en ook handiger als je hem bijvoorbeeld op Pinterest op wil slaan, want dan zie je snel waar het ook alweer over ging.

A Color Story

A Beautiful Mess lanceerde gisteren hun nieuwste app, A Color Story. Het is een fotobewerkingsapp met heel veel functies om je foto’s lichter en helderder te maken! De app is in principe gratis, al kosten veel features wel geld. Een heleboel functies, zoals de “Curves” functie uit Photoshop, zijn gratis, maar voor veel filters betaal je wel wat. Maar die zien er dan ook veelbelovend uit! Helaas nog wel alleen voor iPhone, maar de Android versie komt er binnenkort ook aan.

Klik hier voor meer informatie over de app

Dat was ‘m weer!

PS ik ben op dit moment iets HEEL leuks aan het plannen, ik vertel snel alle details!!

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

12 gedachten over “Week report #8”

  1. Gaaf om mijn artikel tegen te komen, yay! Ik ga even de andere artikelen bekijken, want volgens mij heb ik ze allemaal nog niet gelezen. Ben ook wel benieuwd naar die fotobewerkingsapplicatie!

    Beantwoorden
  2. Toevallig vandaag de app gedownload, zag hem al op instagram voorbij komen. Heel veel functies dus dat wordt even uitzoeken hoe en wat. En sla het artikel even op want zie een aantal interessante stukjes voorbij komen!

    Beantwoorden
  3. Oh wat een fijne artikelen allemaal weer! En wat goed dat je achter de schermen ook lekker bezig bent met je blog. En naar die app ben ik ook wel heel benieuwd, eens kijken. (: Fijne week!

    Beantwoorden

Plaats een reactie