Week report #6


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Lees mee!

Leuke blogposts

Deze week heb ik heel veel blogposts verzameld! Ik werd er heel blij van dat er zoveel werd geplaatst over doelen, voornemens, gewoontes of wat dan ook. Deze blogposts vond ik erg inspirerend!

Deze kandidaten gaan Wie is de Mol niet winnen

Nee hoor, de uitslag van Wie is de Mol is niet uitgelekt. Maar als je nog niet doorhad dat alles vindbaar is op social media, dan geeft dit weer een mooi beeld. In dit artikel lees je namelijk hoe online vindbaar is dat vijf (!) kandidaten eerder in Nederland waren dan de rest. Let op: spoiler alert!!! 100% zekerheid is er natuurlijk niet, maar de analyses van eerdere jaren klopten ook wel erg goed.

Peak Work Performance Summit

Voor wie geïnteresseerd is in productiviteit en alles wat daarmee te maken heeft, op dit moment is het Peak Work Performance Summit bezig. Hierin worden experts op het gebied van productiviteit geïnterviewd. Denk hierbij aan David Allen van Gettings Things Done en Gretchen Rubin van The Happiness Project (lees hier mijn blogpost over dit boek), en nog vele andere onderzoekers/auteurs. Ik heb nog maar één interview bekeken, maar het ziet er goed uit. Als je je aanmeldt kun je elke dag naar nieuwe interviews kijken, die 24 uur beschikbaar blijven. Als je voor vanavond aanmeldt kun je de eerste interviews van gisteren nog terug zien! Klik hier om naar de website te gaan.

Persoonlijke update

Misschien heb je het al wel meegekregen, ik sta op het punt om mijn scriptie in te leveren. Dan is het wachten op de uitslag geblazen en dan ben ik klaar met studeren! Wat me de afgelopen tijd al enorm vaak gevraagd is, is natuurlijk: en wat ga je dan doen? Maar eerlijk is eerlijk, een duidelijk plan heb ik nog niet. En dat vind ik eigenlijk wel fijn. Ik heb qua studie alles achter elkaar gedaan en snel afgerond: vwo, hbo, universiteit… Voor het eerst heb ik geen plan en dat vind ik eigenlijk wel prima. Voor nu ;-). De komende weken ga ik dan ook aan de slag met plannen bedenken. En ik heb al een idee, maar dat hou ik nog even voor mezelf :-).

Fijne woensdag!

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

20 gedachten over “Week report #6”

 1. Leuk overzichtje! Ik ga na de ‘s en reactie even doorklikken, want geen een komt mij echt bekend voor eigenlijk. Leuk dus!
  Wat spannend dat je bijna je scriptie moet inleveren. Dat je voor daarna nog niet echt concrete plannen hebt is helemaal niet erg toch? Je ziet wel wat er op je pad komt. :)

  Beantwoorden
 2. Oh ik heb echt al je gelinkte blogposts gelezen en ik zit hier nu echt als een met motivatie en inspiratie opgeblazen ballon blij te zijn en dingen willen doen en actie ondernemen etc. Dankjewel! Ik hoop dat je je lekker opgelucht voelt na het inleveren van je scriptie, en dat je nog wat langer kan genieten van het ‘ik zie het wel’ gevoel, en er ook rust in blijft vinden. Je gaat vast iets onwijs leuks doen na de afronding van je studie, I’m sure! Veel liefs.

  Beantwoorden
 3. Wat een fijn overzicht. Alle artikelen die je gedeeld hebt zijn enorm leuk om te lezen. En super dat je je scriptie in gaat leveren! Nu hopen op een goed cijfer! En inderdaad, heerlijk om even geen plan te hebben. Lijkt me af en toe ook wel lekker ;)

  Beantwoorden
 4. Leuk overzichtje weer! Spannend dat je je scriptie in gaat leveren! Fijn dat je nog geen plan hebt. Dat komt vanzelf wel. Lekker je eigen pad volgen!

  Beantwoorden
 5. Heerlijk om geen plan te hebben, lijkt me. En het is écht een opluchting als je je scriptie hebt ingeleverd. Geniet er maar van!
  Oh, en de blogjes die je deelt, ga ik even bekijken. Ik ken ze niet allemaal en het zijn allemaal onderwerpen die me erg aanspreken, dus bedankt! :)

  Beantwoorden
 6. Ook wel heel lekker om even geen plan te hebben. Dat komt vanzelf wel weer denk ik! Ik hoop zo voor je dat je scriptie gewoon super goed is, dat zou zo fijn zijn :) en lief dat mijn doelen artikel ertussen staat <3

  Beantwoorden
 7. Dankjewel voor het vermelden van mijn blog! Ik heb er een stortvloed aan nieuwe reacties (en volgens mij ook views) aan overgehouden dus dat is superleuk! Heel veel succes met je scriptie, you can do it! =D

  Beantwoorden
 8. Fijn overzichtje weer! Welke Youtube yoga lesjes volg jij? Ik wil dat namelijk ook gaan proberen maar er is zoveel te vinden (en zoveel slechts) dat ik niet zo goed weer welke ik moet kiezen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar yin yoga. :)

  Beantwoorden
  • Ik heb er nog totaal geen verstand van haha, maar ik kijk de filmpjes van Yoga with Adrienne. Vind ze tot nu toe wel fijn. Ik zou alleen niet weten wat voor soort yoga dit is. Gewoon normaal denk ik?

   Beantwoorden
 9. Wat een leuk overzicht met inspirerende artikelen! :) Ik vind dit echt een hele leuke rubriek.

  Een heerlijk idee dat het bijna klaar is en je even géén deadlines meer hebt. Krijgen we ooit nog meer te weten over jouw mysterieuze idee? :)

  Beantwoorden

Plaats een reactie