Week report #31


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt, en veranderingen op mijn blog.

Leuke blogposts

Deze blogposts las ik in de afgelopen weken en raad ik graag aan jou aan:

Focus Februari

Aanstaande woensdag is het zover, dan begint Focus Februari! Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. Er zijn in ieder geval al een hoop enthousiaste reacties gekomen en bijna 200 mensen (!!) hebben zich al aangemeld. Geen idee waar ik heb over heb? In deze blogpost lees je alles over de gratis online cursus. Ik ga dit weekend in ieder geval flink schrijven aan alle stappenplannen. Meld je zeker voor woensdag aan, want ik ben van plan om nog een mail te sturen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de maand die komen gaat!

Aanmelden is helaas op dit moment niet meer mogelijk.

Volg Streets Ahead op Feedly

Mijn blog wordt door mega veel mensen (meer dan 600!) gevolgd op Bloglovin. Voor wie het niet kent, dit is een website waarmee je alle blogs die je leuk vindt kunt volgen, en waar je dan altijd een overzicht ziet van de recent geplaatste artikelen. Deze website is de afgelopen tijd aan wat veranderingen onderhevig geweest, waardoor ik steeds vaker hoor dat mensen het platform niet meer fijn vinden om te gebruiken. Ze zijn op zoek naar een alternatief. Nou, dat heb ik wel!

Ik ben namelijk ook erg enthousiast over Feedly, een andere website met dezelfde hoofdfunctie: een overzicht van alle blogs die je volgt. En je kunt hier ook blogs indelen in groepen, en interessante artikelen opslaan. Zelf gebruik ik Bloglovin nog wel, maar Feedly gebruik ik ook en dan meer om op de hoogte te blijven van vakgerelateerde blogs. Maar het is dus ook een prima alternatief voor Bloglovin! Volg Streets Ahead nu via Feedly!

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

6 gedachten over “Week report #31”

  1. Super leuke blogpost weer! Fijne blogpost aanraders, ik heb er een aantal van gelezen. En dan kom je jezelf tegen bij de Nl BuJo accounts, super leuk! Dank je wel voor het benoemen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie