Week report #30


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt, en veranderingen op mijn blog.

Leuke blogposts

 • Wat je aandacht geeft, groeit, is echt zo volgens Laura en daar ben ik het helemaal mee eens. Als je vaak negatief denkt, lees dan zeker haar artikel!
 • Voel je je in deze tijd van het jaar een beetje “meh”? Heb je niet zoveel zin en energie om wat dan ook te doen? Dan heb je misschien last van een winterdipje (of een milde vorm daarvan). Cynthia geeft tips tegen die winterdip!
 • Last van een volle mailbox? Merel had hetzelfde en geeft tips om de boel eens flink op te schonen. Dat deed ze o.a. met Unroll.me en daar ben ik zelf ook groot fan van. Lees dus zeker haar tips! Binnenkort zal ik zelf ook eens een artikel schrijven over hoe ik mijn mail bijgewerkt houd.
 • Studeer jij? Bij veel opleidingen zijn de tentamens voorbij en is er een nieuwe periode aangebroken. Marlot deelde 6 handige tips om die periode met een vliegende start te beginnen!
 • Succesvol zijn is eigenlijk maar een vaag begrip. Want het kan voor iedereen iets anders inhouden, en dat is meteen waarom je nooit alles perfect kunt doen. Femke schreef hier een inspirerend artikel over en ik kan me er héél goed in vinden.

SPIbelt

In april schreef ik over de SPIbelt, wat ideaal is voor sporters. Dit is namelijk een band die je om je middel klikt en daar doe je dan alles in wat je tijdens bijvoorbeeld je hardloopronde nodig hebt: sleutels, telefoon, en zelfs een paspoort als je in het buitenland bent. Klinkt burgerlijk maar is super handig. Lees het hele artikel als je er meer over wilt weten!

Nu is de website van SPIbelt pasgeleden helemaal vernieuwd en staat er zelfs een stukje over mijn review op! (Wat eerst niet helemaal goed ging, maar meteen super goed en snel werd opgelost). Weet je dus ook nooit waar je je spullen moet laten tijdens het lopen (of zakt je legging af omdat je er je telefoon in stopt), echt waar, probeer de SPIbelt, ik ben nog steeds heel tevreden.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Afgelopen week keek ik het zevende seizoen van Gilmore Girls af en als je ook maar iets van deze serie hebt meegekregen begrijp je waarom dat precies op tijd was. Afgelopen vrijdag werden op Netflix vier nieuwe afleveringen (die elk 1,5 uur duren) op Netflix gelanceerd. Bijna tien jaar na het einde van dat zevende en tot vrijdag toe laatste seizoen.

Je snapt dus wel wat ik dit weekend heb gedaan #bingewatching. En wauw! Iedereen was 10 jaar ouder, maar ik vond het enorm indrukwekkend hoe bijna de complete cast van die 7 seizoenen weer vertegenwoordigd was in deze nieuwe afleveringen. De sets waren ook nauwelijks veranderd, alleen hier en daar wat meer “2016 gemaakt”.

Als je zelf ooit Gilmore Girls hebt gekeken dan zijn deze vier nieuwe minifilms dus absoluut het kijken waard. En zonder al te veel te verklappen kan ik, na het einde gezien te hebben, alleen maar denken: Huh?!??! Is dit het einde? Stiekem hoop ik dus dat er nog meer Gilmore Girls aankomt, maar ik vrees het ergste…

Wat is jouw favoriete serie?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

8 gedachten over “Week report #30”

 1. Heee, wat leuk dat je mijn artikel noemt. Dankjewel! En Gilmore Girls, tsja. Ik ben net aan seizoen 1 begonnen (ik heb het oprecht nog nooit gezien), maar ik hoorde dat die vier nieuwe afleveringen helemaal niet zo goed zijn :(. Is het slim om door te blijven kijken of kan ik toch beter een andere serie uitzoeken?

  Beantwoorden
  • Graag gedaan!! :-) En wie zegt dat??!? Ik had misschien iets meer verwacht van sommige verhaallijnen maar (hoe zeg ik dit zonder te veel te verklappen) ze blijven wel trouw aan het concept. Ik vind het in ieder geval een super leuke serie! Ik moest er de eerste paar afleveringen wel even in komen, omdat ik toen de karakters nog moest “leren kennen”, maar die zitten (wat mij betreft, ik ben geen pro ;-) ) heel goed in elkaar en dat maakt het zo leuk.

   Beantwoorden
  • Dan heb je waarschijnlijk nog een heleboel afleveringen voor de boeg! Ik moest er even in komen de eerste paar afleveringen, maar het is echt een leuke serie! Enjoy watching :-)

   Beantwoorden
  • Amen! Ik was ook best wel gefrustreerd haha. En ik hoop ook zo op een vervolg! Maar ik kan me ook wel voorstellen dat ze dit een soort van passend einde vinden… Aan de andere kant zijn er nog wel een heleboel dingen onbeantwoord gebleven, dus wie weet!

   Beantwoorden

Plaats een reactie