Week report #27


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt. Met vandaag allemaal leuk nieuws dus lees snel verder!

Terug uit Canada en Amerika

Ja je leest het goed! De afgelopen drie weken heb ik aan de andere kant van de wereld gespendeerd. Vorige week zondag 31 juli kwam ik terug op Nederlandse bodem. Ik heb een héle toffe roadtrip gemaakt door het noordwesten van Amerika en het zuidwesten van Canada. Vancouver, Seattle, maar vooral heel veel toffe natuur. Zo ben ik o.a. in Yellowstone geweest en in de Canadese bergen bij Jasper en Banff. Ik zal hier binnenkort een artikel met foto’s delen!

Ik heb een baan!

Nóg meer tof nieuws, want afgelopen week ben ik ook meteen met een full time baan gestart! Sinds deze week werk ik 40 uur per week bij een internetmarketingbureau en dat bevalt me tot nu toe heel goed. Nadat ik terugkwam uit New York ben ik rustig aan op zoek gegaan naar een baan die mij echt leuk leek en bij mij paste en dat is nu dus gelukt!

Leuke blogposts

Dan tot slot nog wat leuke blogposts! Door mijn vakantie was het wat lastig bijhouden en helemaal lastig om te reageren, maar toch heb ik weer een aantal leuke artikelen voor je verzameld, dus veel leesplezier!

 • Het leven is al ingewikkeld genoeg. En je kunt niet alles! Dat vindt Lisa ook en daarom deelde ze een aantal simpele tips om je leven eenvoudiger te maken. Dan houd je meer tijd over voor dingen die je écht belangrijk vindt!
 • Lauriëtte schreef over het verschil tussen wat je doet en wat je echt wilt. Een lastige kwestie, vindt ook zij. Het boek dat de aanleiding vormde voor dit artikel, ‘Op de tweesprong van moeten en willen’, lijkt me erg interessant.
 • Een omgekeerd dankbaarheidslijstje, wat een leuk idee van Melle. Je schrijft aan het begin van de week op waar je allemaal naar uitkijkt, in plaats van dat je achteraf terugkijkt.
 • Geld besparen op vaste lasten, dat is altijd mooi meegenomen toch? Zeker met een vakantie in het vooruitzicht of net achter de rug. Nicole deelde vier slimme tips.
 • Hoewel ik zelf een Macbook gebruik, heb ik ongetwijfeld lezers met een Windowslaptop. Marlot geeft tips over hoe je die laptop eens goed opruimt.

En vertel, had je al dit nieuws zien aankomen? ;-)

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

16 gedachten over “Week report #27”

 1. Wauw een baan een prachtige reis en ook nog zulke leuke en inspirerende blogjes. OEH ik ga me daar even mee vermaken nu. En zo tof om te lezen dat je mijn blog leuk vind. YAY! Dankjewel :)

  Beantwoorden
 2. Wauw, wat een goed nieuws. Gefeliciteerd met je baan! En gaaf zeg, zo’n roadtrip. Ik ben benieuwd naar je verslag en de foto’s! Ga de linkjes even doorspitten, bedankt voor het delen :-)

  Beantwoorden

Plaats een reactie