Week report #26


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt. Met dit keer mijn Summer Playlist!

Leuke blogposts

 • Lauriëtte schreef een mooie en interessante blogpost over het ingewikkeld maken van eenvoudige keuzes, iets waar ik me zeker weten ook vaak schuldig aan maak. Ik ben vaak genoeg degene die als laatste een gerecht van de kaart kiest om te bestellen in een restaurant. Dat is niet nodig en in de blogpost lees je waarom!
 • Hoewel Amerika met stip op #1 mijn favoriete land is om op reis te gaan, wil ik ook graag nog een keer wat meer van Europa zien! Deze roadtrip die Stéphanie maakte door Italië, Bosnië, Kroatië en Slovenië lijkt mij wel wat. Misschien niet heel binnenkort, maar wel een route om te onthouden!
 • Toen ik fanatiek de Miracle Morning volgde (nee, op dit moment even niet), gebruikte ik regelmatig een meditatieapp. Hoewel mediteren zweverig klinkt en het eigenlijk ook gewoon zweverig is, vind ik het idee wel heel interessant. Al is het maar omdat je overal leest hoeveel voordelen het heeft. En in een druk leven is een beetje rust niet verkeerd. Maar op een kussen in de zenhouding is niet altijd aan mij besteed. Shirah deelt daarom meer inspiratie om op andere manieren met mediteren aan de slag te gaan!
 • Vakantie op de planning? Dagmar deelde een aantal praktische tips om het inpakken van je koffer soepel te laten verlopen. Vooral de laatste tip moet ik zelf goed in mijn oren knopen want daar ben ik heel slecht in!
 • Merel deelt wekelijks een audioblog, en laatst een keer over “Does it spark joy?”. De vraag die van opruimguru Marie Kondo komt, maar op heel veel meer dingen als alleen fysieke spullen toegepast kan worden. Inspirerend!

Mijn zomer playlist

Naast deze links leek het mij leuk om een keer wat muziek te delen. Dit zijn de nummers die ik op dit moment vaak beluister en waar ik heel vrolijk van word. Een mix van nieuwere en al wat oudere songs. Enjoy!

 

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?!

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

9 gedachten over “Week report #26”

 1. Oh super leuk dat je een playlist deelt! :D Ik ga hem vanmiddag sowieso luisteren! En ja, de audioblogs van Merel zijn zó fijn. Ik vond Does it Spark Joy? ook erg inspirerend. (:

  Beantwoorden
 2. Ik moet nog steeds een keer zo’n audioblog gaan luisteren. Hoor er veel leuke dingen over en nu wéér, hihi. Ga ik vanavond even doen denk ik! Mijn favoriete nummer op dit moment is All The Kings van Editors. :)

  Beantwoorden
  • Zeker een keertje proberen! Hoop dat je het gisteren gedaan hebt :-) Dat nummer ken ik volgens mij niet, ik ga ‘m even opzoeken. Kan altijd nieuwe leuke muziek gebruiken ;-)!

   Beantwoorden

Plaats een reactie