Week report #25


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt. Ik deel dit keer ook een aantal van mijn reisblogposts met tips en inspiratie!

Leuke blogposts

 • Op de een of andere manier loop ik in de zomer altijd veel minder vaak hard dan in het voorjaar. Ik heb andere (leukere?) dingen te doen, ga op vakantie, maar ook een van de redenen: het is soms gewoon te warm. Met deze tips van Annemerel over hardlopen in de zomer maak ik deze zomer hopelijk wél vaker een rondje.
 • Heb jij ook een blog? Marlot deelde een 10 handige WordPress plugins. Hier gebruik ik er ook een aantal van!
 • Ik vind het totaal niet erg om alleen te zijn of dingen alleen te doen. In dit artikel vind je 4 redenen waarom alleen zijn goed voor je is. Vooral in New York werd ik me hier bewust van!
 • Niet weten wat je wilt. Daar heb jij vást al eens last van gehad. Melle geeft tips over hoe je ontdekt wat je wilt en stiekem ook eentje over hoe je het dan ook waar kan gaan maken.
 • Marlous deelde waarom 2016 haar jaar is en gaf daarbij een aantal tips over hoe jij van 2016 (of van elk jaar eigenlijk) ook jouw jaar kunt maken.

I’m feeling 22

Hoera, afgelopen zondag was ik jarig! Ik ben 22 geworden en heb dat eigenlijk het hele weekend gevierd ;-). Met familie, vrienden en een etentje was het geen verkeerd weekend. Ik heb er verder hier op mijn blog geen aandacht aan besteed en daarom wilde ik het hier in het Week report toch nog even delen. Mocht je je afvragen hoe oud ik ben bij deze!

Verder wordt deze zomer super leuk, maar druk, want er staan een heleboel toffe dingen op de planning. Wat precies ga ik nog met je delen. Daarom ben ik nu een heleboel blogjes aan het schrijven en voorbereidingen aan het treffen voor van alles en nog wat. Binnenkort meer!

Handige reis blogposts

Ik ben voor dit Week report mijn persoonlijke archief ingedoken om wat blogposts op een rijtje te zetten die wellicht van pas komen tijdens de zomervakantie! Vorig jaar schreef ik nog veel regelmatiger over reizen dus er is genoeg leuks te vinden. Komen ze:

Dat was ‘m! Hoe is het met jou? Staat er een toffe vakantie op je planning?

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

7 gedachten over “Week report #25”

 1. Fijne tips deel je weer! Het boek The life-changing magic of not giving a fuck staat op m’n e-reader, die ga ik lekker in m’n vakantie lezen! Oh, en nog gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je dat het hele weekend hebt gevierd, ik geef je groot gelijk :)

  Beantwoorden
  • Oh leuk! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Ik ga je blog in de gaten houden voor als je er iets over deelt (of heb ik het al gemist?!). En dankjewel nog :-)

   Beantwoorden
  • Nee sorry helaas haha! Ik ben er vorig jaar een paar dagen geweest met mijn vriend en toen heb ik daarna een blogpost erover geschreven! Ik woon in Noord-Brabant :-).

   Beantwoorden

Plaats een reactie