Week report #23


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt. Lees mee!

Leuke blogposts

Een aantal inspirerende blogposts die ik de afgelopen tijd las:

 • Krijg je niets voor elkaar? Dan vind je in deze blogpost allerlei fijne tips om nieuwe inspiratie en creatieve ideeën te krijgen!
 • Simpele, maar handige tips en inspiratie om gezond te eten als je nu te maken heb met tentamens, assessments of gewoon de laatste drukke periode voor je vakantie.
 • Altijd maar druk druk druk en waarom eigenlijk? Je kunt nu eenmaal niet alles doen. Mooie blogpost over dit onderwerp: voldoende is ook genoeg.

I won!!

Weekreport232

Een tijdje terug kreeg ik een héél leuk mailtje. Ik had een winactie van Lisa gewonnen. Een pakketje van allerlei dingen waar ik echt héél enthousiast over ben. Zoals een boek (heb ik ook nog wat offline leesvoer naast mijn e-reader ;-) ), een notitieboekje (daar maak je me altijd blij mee), lippenbalsem (die ik serieus bijna in New York had meegenomen maar toch niet), Tony’s Chocolonely (need I say more?) en ga zo maar door! Dus dankjewel Lisa! Lees ook zeker even haar blog als je dit nog niet doet, ze schrijft ook regelmatig over productiviteit & life improvement.

Beating yourself

Als je hier al even meeleest dan weet je vast dat ik graag hardloop. Begin dit jaar vertelde ik enthousiast dat mijn doel is om dit jaar een halve marathon te lopen (lees hier die blogpost) en dat doel staat nog steeds. In het najaar had ik niet veel gelopen dus ik ben eigenlijk weer helemaal opnieuw begonnen met opbouwen. Wat hardlopen voor mij deels heel leuk maakt (en wat me motiveert) zijn toch wel de cijfertjes: hoe ver, hoe hard, hoe lang… Dat maakt het een constante wedstrijd tegen jezelf. Afgelopen week deed ik weer eens mee aan een 10 kilometer wedstrijd en daar heb ik mijn PR even mooi verbeterd van 49.23 naar 47.05!! Mijn vorige PR is van precies een jaar geleden en over een verbetering van twee minuten ben ik dan ook su-per tevreden. Nu die afstand nog! Daar ga ik de komende maanden mee aan de slag :-).

Hoe gaat het met jou?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

20 gedachten over “Week report #23”

 1. Ah wat leuk dat je mijn artikel in dit lijstje hebt opgenomen! :D En dat pakketje van Lisa is inderdaad heel tof zeg. Looking for Alaska is ook een onwijs goed boek, was toen ik het uit had wel even heel depressief, dus je bent gewaarschuwd, haha. ;)

  Beantwoorden
 2. Gefeliciteerd met je PR! Ik probeer juist om niet zoveel met tijden bezig te zijn en gewoon lekker te lopen, best moeilijk ;-) En Looking For Alaska is echt het mooiste boek dat ik in tijden heb gelezen, net als Charelle was ik daarna ook een paar dagen ‘van slag’. Aanrader!

  Beantwoorden
  • Dankjewel!! En haha ja dat zou voor mij ook een doel op zich zijn, dat lukt me alleen als ik ‘s ochtends vroeg ga terwijl ik nog half slaap ;-). En ik word heeel benieuwd naar het boek, ik ga hem zeker deze zomer lezen!

   Beantwoorden
 3. Erg interessante artikelen! In mijn hoofd ben ik altijd druk druk druk maar eigenlijk moet ik gewoon maar accepteren dat ik niet de tijd heb om alles te gaan doen. En netjes hoor, je PR! Keep up the work :)

  Beantwoorden
 4. Wat ben je snel op de 10 km! Goed hoor! En die halve marathon gaat je lukken hoor; goed regelmatig trainen en langzaam opbouwen. Als je een keer samen wil hardlopen hoor ik het wel ;)

  Beantwoorden
  • Ah lief dankjewel! Ja dat wil ik ook gaan doen. Vooral deze zomer even doorzetten, want dan vind ik het altijd lastig om vol te houden door onregelmatige dagen en allerlei andere leuke dingen te doen haha. En leuk, dat ga ik onthouden! :-)

   Beantwoorden
  • Ja h√®! Altijd fijn om mooie stukjes te delen. En wauw dankjewel :-) Het gaat heel erg met ups en downs hoor, maar vooral in het voorjaar ben ik vaak fanatiek!

   Beantwoorden
 5. Lekker bezig met hardlopen Linda! Mooi PR :) ik loop echt veel te weinig… Gisterochtend redde ik 4 kilometer nauwelijks meer, dus misschien moet ik weer wat regelmatiger gaan haha ;) ik kan er de laatste tijd alleen moeilijk van genieten.

  Beantwoorden
  • Ah dankjewel! Haha ja dat helpt misschien wel ;-). Ik moet er ook altijd even in komen maar als ik weer fanatiek ben dan merk ik toch wel dat het makkelijker gaat dan bijv. vorig jaar of langer geleden en dat geeft weer motivatie. En soms is 4km ook gewoon goed toch? Heb ook een tijdje gehad dat ik steeds maar rond de 3km liep en dat wel prima vond!

   Beantwoorden

Plaats een reactie