Week report #22


Ja ja daar is ‘ie weer! In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt.

Leuke blogposts

Weer een aantal handige of inspirerende artikelen die ik je aanraad!

Comment Email Reply plugin

Heb jij ook een blog? En via WordPress.org? Dan kan ik je deze plugin heel erg aanraden als je ‘m nog niet gebruikt! Hiermee wordt er een e-mail verstuurd wanneer iemand op jouw comment reageert. Zelf vind ik dit super handig, want ik stel best vaak een vraag in een reactie of ik beantwoord er juist een, en dan is het super leuk om daar dan weer een reactie op terug te krijgen. Maar als ik er geen melding van krijg vergeet ik het vaak :-(. Met deze plugin is dit opgelost!

Download ‘m nu dus!

Helweek

Ik vertelde het al in de blogpost van dinsdag, ik ben deze week de helweek aan het doen. Ik ga daar geen super uitgebreid verslag van plaatsen, alleen naar mijn e-maillijst ga ik wel wat updates sturen. En ik wilde ook even hier vertellen dat het tot nu toe redelijk gaat. Gisteren iets minder maar vandaag begin ik weer vol goede moed! :-) Hoe is het met jou?

Vind jij het ook handig als je een mail krijgt wanneer er is gereageerd op je reactie?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

16 gedachten over “Week report #22”

 1. Oeh wat een fijne blogposts staan er weer tussen. Ik ga even verder lezen want ooo zo veel leuke inspiratie! En de comment e-mail reply is echt tof. Ik zie dat er daardoor ook weleens een gesprekje ontstaat. Echt tof!

  Beantwoorden
  • Jeej leuk! En inderdaad, ik reageer dan niet altijd terug maar het is altijd leuk om te weten dat er de moeite is genomen om een reactie terug te geven dan wel antwoord te geven op je vraag! En jij bent daar trouwens ook altijd super snel in (kan ik nog wat van leren ;-) ) !

   Beantwoorden
 2. Super lief dat je mijn blogpost noemt! Ik ben sinds de post van Lianne ook aan de Bullet Journal gegaan, ik vind het echt een geweldig fijn systeem.

  Beantwoorden
 3. Comment reply is echt mijn favoriete plugin denk ik. Zo handig. Niet alleen voor mijn eigen blog (want je kunt je bezoekers meer betrekken bij je blog), maar ook bij andere blogs vind ik het fijn. Het is leuk als je ziet dat er op je comment gereageert is namelijk. Dat geeft toch een stukje waarderen.

  Beantwoorden
  • Ja hè! Precies wat jij zegt inderdaad, altijd fijn om te zien dat er de moeite is genomen om een reactie terug te geven op jouw reactie. Ik ben er niet altijd even snel in maar probeer het wel regelmatig te doen!

   Beantwoorden
 4. Wat leuk dat je mijn blog noemt!Die blogpost over de bullet journal vind ik ook heel fijn. Ik mag binnenkort aan een nieuwe beginnen (en echt, niets is heerlijker dan in een nieuw notitieboekje mogen beginnen, haha) dus ik gebruik de laatste pagina’s van mijn oude om een beetje te experimenteren zodat ik in één keer goed in mijn nieuwe kan beginnen. Hoezo perfectionist, haha.

  Succes nog met de laatste loodjes van je helweek!

  Beantwoorden
  • Graag gedaan! En haha ja hè, ik probeer dan ook altijd heel netjes te zijn etc. En ik ben ook altijd blij als ik er een vol heb. Want dat vind ik zelf nog altijd de grootste uitdaging :-).

   Beantwoorden

Plaats een reactie