Ja ja daar is ‘ie weer! In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen tijd tegenkwam of heb meegemaakt.

Leuke blogposts

Weer een aantal handige of inspirerende artikelen die ik je aanraad!

Comment Email Reply plugin

Heb jij ook een blog? En via WordPress.org? Dan kan ik je deze plugin heel erg aanraden als je ‘m nog niet gebruikt! Hiermee wordt er een e-mail verstuurd wanneer iemand op jouw comment reageert. Zelf vind ik dit super handig, want ik stel best vaak een vraag in een reactie of ik beantwoord er juist een, en dan is het super leuk om daar dan weer een reactie op terug te krijgen. Maar als ik er geen melding van krijg vergeet ik het vaak :-(. Met deze plugin is dit opgelost!

Download ‘m nu dus!

Helweek

Ik vertelde het al in de blogpost van dinsdag, ik ben deze week de helweek aan het doen. Ik ga daar geen super uitgebreid verslag van plaatsen, alleen naar mijn e-maillijst ga ik wel wat updates sturen. En ik wilde ook even hier vertellen dat het tot nu toe redelijk gaat. Gisteren iets minder maar vandaag begin ik weer vol goede moed! :-) Hoe is het met jou?

Vind jij het ook handig als je een mail krijgt wanneer er is gereageerd op je reactie?

Ontvang gratis tips en updates!

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips :-). Plus nu als bonus: het gratis stappenplan 'van losse taken naar concrete planning'!

Powered by ConvertKit