Week report #20


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Dit keer met een foto geheel in Koningsdagstijl ;-).

Leuke blogposts

Ik deel een aantal mooie, inspirerende of handige blogposts die ik in de afgelopen week las!

Hoe het met mijn 3-taken-lijst gaat

Afgelopen zondag deelde ik een planmethode waarbij de basis van je planning een lijst met 3 taken is, die je vandaag per se wilt afmaken. Inmiddels ben ik deze methode zelf ook een tijdje aan het volgen (ik had de blogpost al iets eerder geschreven), en ik moet zeggen dat het wel fijn werkt! Nog steeds ben ik een beetje ambitieus als het gaat om wat ik kan doen op een dag, maar dit helpt al wel om keuzes te maken.

Ook maakte ik hierdoor daarom voor deze week een planning voor de hele week, in plaats van elke dag een nieuwe. Scheelt toch weer tijd steeds! Op mijn Instagram zag je hoe ik dit heb ingedeeld. Sowieso vind ik Instagram echt leuk de laatste tijd! Ik gebruik het steeds vaker. Op mijn account deel ik nu vooral inspiratie voor planningen en productiviteit, motiverende quotes etc. Als je dat leuk vindt, kun je me hier volgen!

Wanneer komt nu die verandering?

In het vorige Week report deelde ik heel geheimzinnig dat er het een en ander gaat veranderen aan mijn blog. Deze week kan ik je vertellen dat, als alles doorgaat, het deze week nog online komt! Het begint in ieder geval goed vorm te krijgen en ik ben er heel erg blij mee. Sorry dat ik nog niet meer verklap, maar je hoort het snel, beloofd!!

Fijne Koningsdag allemaal! Laten we hopen dat het niet al te slecht en koud weer wordt :-)!

Oja! Nog één ding! Vraag voor jou als lezer waar ik héél benieuwd naar ben: wat vind je het leukst aan deze week reports? Welke stukjes lees je het liefst? De blogpost tips, persoonlijke stukjes, kleine tips, alles over een bepaald onderwerp? Ik ben heel benieuwd! Ik wil namelijk kijken hoe ik de Week reports nog beter kan maken, en daar kan ik je input heel goed bij gebruiken! Dingen die je minder vind (verbeterpunten) mag je natuurlijk ook noemen! Let me know!

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

8 gedachten over “Week report #20”

 1. Wat een fijn lijstje weer! Tot mijn grote verbazing zie ik er zelfs een artikel van mij tussen staan. Wauw! :-) Superlief, bedankt voor het delen!

  Fijn dat je die planmethode steeds beter onder de knie krijgt. Ik ga hem ook eens proberen toe te passen. Zelf plan ik ook een week vooruit. Dat werkt echt prettig, vind ik!

  Beantwoorden
  • Ahh graag gedaan! Ik vond dat je het super leuk gedaan had. Ik zou het ook nog een keer willen doen, maar ik vind het altijd zonde (en gewoon niet echt leuk haha) om in tijdschriften te knippen. Misschien een digitale versie ;-).

   Beantwoorden
  • Ah leuk! Dat vind ik zelf ook een van de leukste dingen, vooral omdat het nu een beetje in mijn ritme zit om het meteen op te slaan als ik iets handigs of inspirerends lees!

   Beantwoorden
 2. Wat een leuke post weer :) Kijk er altijd naar uit – sowieso eigenlijk naar al je post haha :) Productiviteit tips zijn altijd welkom! En hoera, het couscous en falafel receptje staat erbij. Ik ben echt benieuwd wat je ervan vindt, dus mocht je het ooit gaan maken ;) En Naomi in wonderland, die kende ik nog niet. Zo leuk! Ik ben dan niet meer (zo) jong maar redenen om te reizen komen altijd van pas ;)

  Beantwoorden
  • Ah wat lief! En ja ik wil het zeker een keer maken! (Het staat nu alleen wel op mijn lijst van 10000 andere recepten die ik nog wil maken dus pin me er niet op vast wanneer ;-) ).

   Beantwoorden

Plaats een reactie