Week report #2


Wat leuk om alle positieve reacties te lezen op het eerste Week report! Vorige week ben ik gestart met deze nieuwe rubriek, mocht je dat gemist hebben kun je in Week report #1 lezen wat dit precies is. Ik moet nog een beetje wennen aan het verzamelen van alles dat ik tegenkom, maar ik heb toch weer een aantal leuke dingen voor je klaar staan. Kijk mee naar mijn lijstje van deze week!

Leuke blogposts

Ook deze week heb ik weer een aantal leuke blogposts voor je verzameld. Lees mee!

A Beautiful Mess 12 Days of Giveaways

Voor wie A Beautiful Mess niet kent: dit is een populaire Amerikaanse DIY & lifestyle blog. Net als vorig jaar organiseren ze “12 Days of Giveaways”. 12 dagen lang wordt een winactie georganiseerd. Ze geven echt hele leuke en handige dingen weg, zoals acties (een soort van filters) voor Photoshop en verschillende ecourses, zoals “Blog Life” en “Start Small Dream Big”. Het leuke is dat de winactie ergens op de dag (wanneer maken ze niet bekend) online komt en vervolgens maar een uur open is. Je moet dus goed de site in de gaten houden om een kans te kunnen wagen, maar doordat je zo snel moet zijn kunnen er niet heel veel mensen meedoen en is je winkans dus ook groter. Erg leuk bedacht! Helaas zijn de 12 dagen bijna voorbij als je dit leest, maar houd zeker de site in de gaten om nog een kansje te wagen!

Pinterest

Het was een tijdje stiller op mijn Pinterest, maar ik heb het weer helemaal herontdekt. Je kunt me hier volgen! Ik deel op dit moment vooral veel interieurdingetjes. Ben jij actief op Pinterest? Laat het weten, dan neem ik een kijkje op jouw borden. Oh en wat ik me afvraag: kijk jij naar de tekst bij pins? Ik kijk altijd vooral naar de afbeeldingen en vergeet de tekst ook meestal aan te passen als ik iets repin. Hoe zit dat bij jou?

Wat ben jij deze week tegengekomen waar ik van moet weten?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

9 gedachten over “Week report #2”

 1. Wat een leuk report weer! Lief dat je mijn artikel noemt! Die 12 dagen give away is wel heel leuk gedaan! Tactisch ook om het op een bepaald moment op de dag online te zetten.

  Beantwoorden
 2. Heb de give away van ABM wel voorbij zien komen maar nooit gekeken, nu wel een beetje spijt van haha. Zal het voor de komende dagen toch nog maar even in de gaten houden haha.

  Beantwoorden
 3. Leuk artikel weer! De laatste tijd is het op mijn Pinterest ook wat stiller. En nee, ik kijk ook niet naar de tekst als ik repin, haha. Soms staat er echt iets geks of ‘lelijks’ (tja, perfectionist in hart en nieren :’)). Ik ga fijn tussen jouw borden snuffelen.

  Beantwoorden
  • Haha ben ik toch niet de enige ;-). Ik weet nooit zo goed wat ik ermee aan moet, soms pas ik het wel aan maar heel vaak heeft het beeld ook niet echt een beschrijving nodig…

   Beantwoorden

Plaats een reactie