Week report #17


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt.

Vorige week was er geen Week report. Ik ben hier in New York zo druk met leuke dingen doen (heeel vervelend), ik heb nog andere verplichtingen die iets belangrijker zijn dan mijn blog en ik wil ook graag wat dingen opschrijven en bijhouden voor mezelf om deze maand niet te vergeten. Aan de blogpost kwam ik gewoon even niet toe en hè, dat is niet erg. In mijn laatste week hier in New York staat er toch wel weer eentje klaar, want ik wilde graag de leuke en inspirerende blogposts die ik de afgelopen twee weken voorbij zag komen met jullie delen. Dus hier komen ze!

Dat waren ze! Volgende week ben ik weer in Nederland. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn, want dan heb ik opeens geen studie en geen reis meer in het vooruitzicht. Maar daar ga ik me dan op storten, nu eens nog een paar dagen genieten! Je hebt nog een laatste fotoverslagje van me te goed van deze week, dat komt denk ik volgende week online!

Ben jij nog inspirerende blogposts tegen gekomen in de afgelopen weken?

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

7 gedachten over “Week report #17”

  1. OO wat een leuke artikelen weer. Vooral de eerste is echt zó leuk ;) En voor de rest, wil ik het dus eigenlijk niet weten Of toch wel! Want dat artikel van de Groene Meisjes lijkt me dus bijster interessant.

    Beantwoorden
  2. Wat een heerlijk artikel weer! Ik heb nog niet alle artikelen gelezen, geloof ik, dus ik heb weer wat te doen! :-)

    Alvast een goede terugreis naar Nederland en geniet van de laatste momenten in New York!

    Beantwoorden

Plaats een reactie