Week report #15


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Vanuit New York dit keer!

New York

Laat ik beginnen met: ja ja, ik ben in New York! Ik ben zaterdag aangekomen en heb sindsdien al héél veel gedaan en gezien. En waar ik echt voor ik mijn handjes klap is het weer hier tot nu toe. De gemiddelde maximum temperatuur in maart is 10 graden (en minimum 1), dus ik bereidde me voor op kou en op slechte dagen zelfs sneeuw, maar het is allesbehalve dat. Gisteren was het zelfs 23 graden! Natuurlijk niet helemaal zoals het hoort, maar ik geniet er wel héél erg van!

Waarschijnlijk komt er dit weekend een blogpost online met wat eerste foto’s en verhalen! Tot die tijd (en daarna natuurlijk ook ;-) ) kun je op mijn Instagram al wat snapshots zien.

Leuke blogposts

Dank je wel!

Wil ik ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik het super leuk vind om al jullie reacties te lezen en vooral ook de ingevulde life improvement tags! Ik heb nog niet de tijd gehad om alles te lezen en overal op te reageren maar ik vind het super leuk! Binnenkort ga ik daar wel de tijd voor nemen en zal ik ook een overzichtje delen van wie ‘m allemaal ingevuld heeft. Lijkt me fijne inspiratie bij elkaar!

Fijne avond!

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

8 gedachten over “Week report #15”

  1. Zoooo cool dat je in NYC bent nu. Ik vind het in ieder geval al leuk om zo af en toe een fotootje te zien op Instagram :) En ik ga eens even kijken naar de gedeelde blogartikels!

    Beantwoorden
  2. Wat een heerlijke foto’s heb je al gedeeld op Instagram! En 23 graden… Neem je dat straks ook weer mee terug? Haha. Heel veel plezier nog in NYC! Ik ga lekker verder klikken op de linkjes die je deelt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie