Week report #14


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Dit is de laatste voor mijn vertrek naar New York!

Leuke blogposts

 • Interessante blog over originele ideeën en originaliteit in de blogwereld. (via watzijzegt.com)
 • Heb je je dag niet? Dit is wat je vooral niet moet doen. (via mondetmoi.nl)
 • Handige food hacks die je waarschijnlijk nog niet kent (ik niet in ieder geval!) (via kokerellen.be)
 • Dit is nog eens een creatieve manier van leuke blogs delen: Oscars voor bloggers! (En een grote eer dat mijn blog daar tussen mag staan, maar check ook zeker de andere blogs!) (via viviansvocabulaire.nl)
 • Interessant stukje over “no zero days”: het niet meer hebben van dagen waarop je niks doet om dichter bij het behalen van je doelen te komen. (via theselfhelphipster.com)

New York here I come!

Ja ja, dit is het laatste Week report voordat ik naar New York vertrek. Ik vertrek namelijk aanstaande zaterdag! Voor als je het gemist hebt: in deze blogpost deelde ik mijn bucket list en lees je ook nog even kort wat mijn plannen zijn.

Ik heb echt al heeel veel reacties gehad met “je gaat toch wel hier iets delen hè?!”, wat natuurlijk super leuk is :-). En ik ben dan ook zeker van plan om hier het een en ander te delen over mijn trip. Hoe of wat weet ik nog niet precies, maar ik zit er nu aan te denken om elke week een soort update te delen. Op andere dagen komen er dan gewoon blogposts online zoals normaal. Maar misschien wil ik ook meer of minder delen en dan schuif ik gewoon een beetje met de blogposts. Ik zie het vanzelf wel! Je kunt me in ieder geval sinds kort volgen op Instagram, waar ik ongetwijfeld ook van alles ga delen.

Poll uitslag

In het Week report van vorige week kon je een poll invullen over wat je de leukste onderwerpen vindt op mijn blog. Ik kreeg daar een heleboel reacties op, super leuk! Voor wie benieuwd is, zie je hieronder de uitslag (de cijfers geven het percentage aan):

Polluitslag

De populairste onderwerpen hebben dus duidelijk te maken met life improvement dingen als doelen stellen, plannen, jezelf ontwikkelen en positiviteit. Heeel leuk om te zien, want daar schrijf ik ook graag over! De lifestyleonderwerpen scoren iets minder, waaronder reizen. Ik schrijf daar de laatste tijd niet zo heel vaak over maar de komende maand zal dat ongetwijfeld anders zijn want ik ga nu eenmaal een (vind ik) héle gave reis maken. Maar geen zorgen, dat wissel ik af met andere leuke content :-). Iedereen die gereageerd heeft: super bedankt voor je reactie!

Ik wil de categorieën binnenkort gaan herindelen, zodat je nóg beter kunt vinden waar je hier op zoek naar bent omdat de categorieën beter aansluiten op de onderwerpen van de losse blogs. Met dit als populairste onderwerpen moet de indeling die ik heb gemaakt voor jullie als lezer een fijne verbetering worden :-).

Mocht je alsnog een reactie achter willen laten, de poll staat nog wel open en ik hou het zeker nog even in de gaten. Ik kan me voorstellen dat je hem gemist hebt namelijk :-). Klik hier om de blogpost met de poll te gaan.

Zo, ik ga weer snel verder met het inpakken van mijn koffer! Fijne woensdag!

Week report

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

8 gedachten over “Week report #14”

 1. Ah, wat leuk dat je mijn artikel er tussen hebt gezet! Jeei! Alvast een HELE goeie reis naar New York, en heeeeeeel veel plezier natuurlijk! Ik hoop dat je er ontzettend van gaat genieten. Vast wel! Ben heel benieuwd naar alle verhalen. Veel liefs!

  Beantwoorden
 2. Leuk om te zien welke onderwerpen zo goed aanslaan op jouw blog, wat er het best uitkomt zijn ook wel degene die ik het meest lees op je blog denk ik. Succes met de laatste voorbereidingen en natuurlijk alvast een fijne reis!

  Beantwoorden
 3. Wat een leuke artikelen deel je hier, ik ga ze eens lezen. Oh, en HEEL VEEL PLEZIER IN NEW YORK! Moet dat in hoofdletters? Jazeker :D

  Beantwoorden
 4. Ahhh spannend hoor, dat je al bijna naar New York gaat! Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden daar.
  En ik vind dat je altijd leuke blogposts deelt van andere bloggers. Dus die ga ik nu even lekker lezen. :)

  Beantwoorden
 5. Oeeeh, bijna tijd om naar The Big Apple te vertrekken! :-) Ik wil je alvast ontzettend veel plezier wensen en natuurlijk een hele goede reis!

  Beantwoorden

Plaats een reactie