Week report #13 (+ poll!)


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Deze week met een mini vragenlijst!

Leuke blogposts

 • Vind je het lastig om “nee” te zeggen? In deze blogpost vind je vijf handige tips!
 • Vorige week gelanceerd: de TC weekly planner! Een vrolijke weekplanner met heel veel ruimte voor to do’s en andere dingen. Binnenkort komt er een blogpost online over hoe ik de deskplanner van HEMA gebruik (waarschijnlijk terwijl ik in New York ben), maar naar deze planner ben ik stiekem ook heel nieuwsgierig.
 • Handig artikel met tips om je honger voor te zijn (en dus die ongezonde vreetbui te voorkomen).
 • Voor wie al voor zichzelf werkt of dat ooit wil gaan doen: inspirerende blogpost met tips en ervaringen over het vinden van ritme.
 • Mooie blogpost over het hebben van een positieve instelling.
 • Fijne tips voor een “organized mind”, oftewel meer rust in je hoofd.

Hardlopen

In mijn blogpost over doelen die ik dit jaar wil bereiken riep ik dat ik een halve marathon wil lopen. En 21 kilometer is nogal wat, dus ik ben weer fanatiek bezig met hardlopen. Omdat ik de afgelopen weken niet of steeds maar korte stukken liep, ben ik begonnen halverwege een schema voor de vijf kilometer. Alleen loop ik iets te hard, want het schema is nog niet af en ik tik al bijna de 7 aan haha. Maar goed, daarna wil ik dus naar de 10, dan de 15 en dan de 21. En dan ergens in het najaar hopelijk 21,1 :-). Ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken!

Wat lees je het liefst?

Ik ben heel erg aan het nadenken over waar ik met mijn blog naartoe wil en wat ik nu écht leuke onderwerpen vind om over te schrijven. Ik heb zelf wel een idee namelijk, maar ik ben ook benieuwd wat jij ervan vindt. Daarom een mini-enquête / poll met 1 simpele vraag: wat vind je het leukst? Je mag zo veel of zo weinig aankruisen als je wil en eventueel ook zelf een onderwerp toevoegen. Ik hoop dat je hier even de moeite voor wilt nemen en ik ben heel erg benieuwd naar de reacties. Dankjewel alvast!

Klik hier om de vraag te beantwoorden

 

Ontvang gratis tips en updates (incl. stappenplan productieve dag!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus een gratis 5 stappenplan voor een productieve dag!

16 gedachten over “Week report #13 (+ poll!)”

 1. Handig, zo’n poll. Goed om de lezers bij de onderwerpen te betrekken :). En fijn, zo’n lijstje met inspirerende blogposts. Ik ga meteen eens even verder klikken! Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden
 2. Super handig zo’n poll! Dit heb ik nog nooit eerder gezien op een blog. Ik heb hem ingevuld!
  Ik ga weer kijken naar de blogposts die jij goed vond afgelopen week. Vind het altijd zo leuk dat jij dit doet. Snel kijken dus , yay!

  Beantwoorden
  • Ah super leuk! Ik was heel benieuwd of de reactie een beetje in lijn zouden zijn met hoe ik er zelf over denk (en dat is best wel dus yay – komende woensdag meer haha). En leuk om te horen :-)

   Beantwoorden
 3. Ik vind dit ZO leuk! :) Naast dat mijn artikel er tussen staat – allemaal de ‘mooie blogpost over het hebben van een positieve instelling’ lezen! :) – vind ik het ook leuk om zo andere bloggers te ontdekken. Hoera wat leuk!

  Beantwoorden
 4. Dat is nog eens leuk, ik ken geen enkel van de bovenstaande artikels, heb ik weer wat interessants om te lezen :)

  En wat een snelheidsduivel ben je als je bij 30 minuten al bijna 7 km loopt (er vanuit gaande dat het 5km schema uit gaat van 10km per uur), dat moet wel goed komen met die halve marathon!

  Beantwoorden
  • Ah super leuk! En haha ik loop niet echt langzaam nee maar ook niet supersonisch snel hoor. Mijn horloge telt de afstanden die ik wandel mee en als je gewoon doorloopt gaat dat nog best snel ;-).

   Beantwoorden
  • Ja alles op z’n tijd hè. Ik moet ook best wel weer van voren af aan beginnen omdat ik de laatste tijd niet echt ver liep, maar gelukkig “verleer” je het niet! Hoop aan het eind van het voorjaar op de 10 te zitten en dan in het najaar naar die halve :-).

   Beantwoorden

Plaats een reactie