Week report #11


In het Week report deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt.

Leuke blogposts

Goede aankoop: mijn Kobo Glo HD e-reader!

Vorige week zei ik in het Week report dat ik overwoog om een e-reader aan te schaffen, toen ik daarna opeens hoorde van de Mediamarkt BTW actie. 21% korting, ook op e-readers! Ik ben me daarom maar meteen razendsnel gaan verdiepen in e-readers en welke ik dan precies wilde. Uiteindelijk heb ik de Kobo Glo HD aangeschaft! Tot nog toe ben ik er heel erg blij mee, hij werkt erg snel en makkelijk, en lezen is zo fijn met een e-reader. Geen gedoe meer met boeken die dichtvallen, licht (er zit een lampje in), of vergeten zijn op welke pagina ik ook alweer was. Wel moet ik nu niet vergeten om alle boeken die ik op papier heb alsnog uit te lezen ;-).

Als ik hem wat langer in gebruik heb zal ik eens wat uitgebreider delen wat ik ervan vind en waarom het zo handig is!

Freebies + extra content

Heb je ‘m gespot in mijn blogpost over de bullet journal methode? De freebie! Een heel simpele download als een soort van extraatje bij de blogpost. Ik ben heel benieuwd wat je daarvan vond/vindt! Het leek mij leuk om zo nog meer toegevoegde waarde te bieden rondom een bepaald onderwerp.

Daarnaast ontving iedereen die de freebie heeft gedownload een mailtje met de vraag of je op mijn e-maillijst wilt. Geen zorgen, je zit nergens aan vast als je de freebie download (anders is het geen freebie hè ;-) ), maar je kúnt je wel aanmelden via één klik in de mail. Wat je kunt verwachten als je op mijn e-maillijst staat? Naast dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van leuke extra’s zoals nieuwe freebies, ben ik ook van plan om daar wat meer exclusieve content te gaan delen. Dingen die je dus niet hier op de blog voorbij zal zien komen! Het is dus geen RSS waarbij je op de hoogte wordt gehouden van mijn blogposts (zoals wel het geval is wanneer je je hier rechts in de zijbalk aanmeldt), maar echt een extraatje.

Heb ik je al benieuwd gemaakt? Vul dit formulier in om je ook aan te melden:

[mailchimpsf_form]

Nadat je op inschrijven hebt geklikt ontvang je een e-mail waarin je je inschrijving kunt bevestigen.

PS heerlijk hè dit weertje? Check mijn blogpost met dingen om te doen als regent tegen de verveling!

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

11 gedachten over “Week report #11”

  1. Ik ben het echt hélemaal eens met je over de e-reader. Wat een fantastisch ding. Maar dat neemt natuurlijk niet mijn liefde voor fysieke boeken weg, want die vind ik ook nog steeds heel fijn :) Ik ga eens even een aantal artikels lezen die je aanraadt!

    Beantwoorden
  2. Wat een fijne linkjes weer! Zelf heb ik trouwens ook een Kobo Glo HD, echt heel fijn! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt als je hem langer in gebruik hebt. :)

    Beantwoorden

Plaats een reactie