Week report #10


Het is woensdag, tijd voor het Week report! Hierin deel ik een overzicht van leuke blogposts en links, maar ook andere dingen die ik in de afgelopen week tegenkwam of heb meegemaakt. Lees mee!

Leuke blogposts

New York City update

Over een maand vertrek ik bijna naar New York City! (Geen idee waar ik het over heb? Hier lees je meer.) Het komt razendsnel dichterbij en dat vind ik super leuk. Ik krijg er steeds meer zin in!

Wel had ik afgelopen week flink wat gedoe met mijn verblijf. De Airbnb host had uit het niets te horen gekregen dat ze geen gasten meer zou mogen ontvangen. Ze zou proberen te regelen dat ik nog wel mocht komen, omdat het al zo snel is en ik mijn vliegticket al geboekt had. Dat leek gelukt te zijn, maar uiteindelijk kreeg ik eind vorige week te horen dat dit toch niet het geval was. Heel erg jammer en vervelend. In alle onzekerheid was ik al wel op zoek gegaan naar andere mogelijke opties. Daarvan was er nog één vrij en gelukkig mag ik daar ook naartoe komen. Ik verblijf niet meer in de Upper East Side, zoals eerst het plan was, maar op Roosevelt Island. Hemelsbreed ligt dit eigenlijk vlakbij elkaar, maar Roosevelt Island ligt wel net naast Manhattan. Alsnog sta ik met één metrohalte of een kabelbaanritje (ja echt!) in Manhattan. En daar krijg ik een grotere kamer met uitzicht op de skyline voor terug, dus het gaat vast helemaal goed komen! Daar hoop ik in ieder geval op ;-).

Verder heb ik voor het behalen van mijn studie twee reisgidsen gehad over New York waar ik super blij mee ben. De Lonely Planet en 100% New York. De Lonely Planet wilde ik graag omdat ik hier altijd veel goeds over hoor en ik gewoon erg benieuwd was wat er in deze reisgids stond, en 100% New York omdat ik altijd lees dat hier de wat minder voor de hand liggende tips in staan. Ik ga deze boeken de komende weken, en natuurlijk als ik er straks ben, eens goed doornemen om op een rijtje te zetten wat ik niet mag missen!

Diploma

Mijn diploma is binnen!

Ondanks dat was vorige week wel heel leuk, ik mocht namelijk mijn diploma in ontvangst nemen! Na het presenteren van mijn onderzoek was het echt zover: ik kreeg mijn diploma en daarmee ben ik nu écht student af. Heel gek en raar en eigenlijk heb ik nog steeds het idee dat ik gewoon studeer. Ik heb me nog geen moment verveeld (dat komt vast ook door die reis in het vooruitzicht, maar toch), en ik ga dan ook nog even flink genieten van deze “vakantie” en natuurlijk mijn reis voorbereiden. Hoera!

Hoe was jouw week?

Weekreport102

 

Je maakt een lijst met taken. Je weet wat je moet doen. En tóch krijg je het niet voor elkaar. Ik ga je helpen met 8 tips in het mini e-book!

Ontvang gratis tips en updates (incl. gratis mini e-book 'het lukt me niet'!)

Meld je aan voor e-mails en ontvang updates over Streets Ahead en gratis productiviteitstips. Plus nu als bonus GRATIS het mini e-book 'Het lukt me niet... Zo voer je wél taken uit'!

9 gedachten over “Week report #10”

 1. Wat een stralende foto van jou met je diploma! Mooi! Zo tof nogmaals dat je gewoon een maand lang in New York verblijft. Gelukkig heb je nu alsnog een andere verblijfplaats gevonden. Dat scheelt! Ben benieuwd wat je uiteindelijk allemaal gaat meemaken daar. Geniet van de voorbereidingen!
  Ik ga even de linkjes bekijken van de blogposts. :)

  Beantwoorden
 2. “Hoe was jouw week?”, vraagt ze droog nadat ze al die succesverhalen eventjes tussen neus en lippen door verteld heeft. Tjonge jonge, wat een week heb jij achter de rug!
  Van harte gefeliciteerd met je diploma. Ik wens je alvast een ontzettend goede reis en een fantastische maand in NY. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe je het daar zult hebben, dus ik hoop dat je ons dat hier zult laten weten.
  En euh… heel erg bedankt voor de link!
  xxx

  Beantwoorden
 3. Heeey wat leuk dat je me noemt! Vet lief <3
  Cool dat je een tijd naar NY gaat, je gaat het er vast super hebben. Gelukkig heb je alsnog een andere toffe airbnb gevonden. Het klinkt iig wel al leuk :D ben zo benieuwd naar wat je gaat beleven daar!

  Beantwoorden
 4. Haha ik moest echt even wennen aan het student-af-zijn, maar het voelt wel heerlijk hé :) nogmaals een dikke proficiat! Geniet er maar lekker van!

  Beantwoorden

Plaats een reactie