Streets Ahead enquête 2021


Het einde van het jaar komt steeds dichterbij… En in deze periode ben ik altijd graag bezig met terugblikken wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en daarna ook weer vooruitkijken naar al het moois wat 2022 kan gaan brengen. En daar kan ik jou hulp goed bij gebruiken!

Ik ben benieuwd wat jij van Streets Ahead vindt!

Wat vind jij van Streets Ahead? Wat lees en luister je het liefst? Waar kan ik je het beste bij helpen? Ik ben er super benieuwd naar, want dat gaat mij helpen om volgend jaar alles wat ik maak nog beter af te stemmen op waar jij behoefte aan hebt!

En daarom wil ik je vragen of jij de Streets Ahead enquête van 2021 wilt invullen! Een aantal korte vragen waarmee je mij van super input voorziet – en wat ervoor zorgt dat ik in 2022 de blogs, e-mails en cursussen kan maken waar ik jou het meest mee help:

Vul de Streets Ahead enquête 2021 in

Alvast super bedankt voor het invullen!

 

Stappenplan Van chaos en drukte naar productiviteit

Meld je aan voor mijn e-mails en krijg gratis toegang tot het stappenplan "Van chaos & drukte naar productiviteit"

Kom je altijd tijd tekort? Is je to do lijst eindeloos? Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen? Ik ga jou helpen in 6 stappen, in dit praktische PDF stappenplan. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot het stappenplan:

Plaats een reactie