1-op-1 online advies uur

Loop je al maanden tegen een taak of project aan en lukt het niet om het gedaan te krijgen? Wil je opruimen, organiseren of beter plannen, maar weet je niet HOE je het beste aan de slag kunt gaan, óf doe je het maar niet? Wist je dan al dat je op Streets Ahead een 1-op-1 online advies uur kunt boeken?! In deze blog lees je er meer over!

Lees verder

Tijd voor een update #3

Ben je nieuwsgierig naar waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest? Ik snap het – want een kijkje achter de schermen krijgen in iemands leven is al-tijd interessant ;-). En ik vind het zelf vaak ook motiverend werken; als ik lees waar iemand anders mee bezig is geweest wil ik zelf ook aan de slag gaan. Daarom deel ik vandaag een kijkje achter MIJN schermen. Waar heb ik m’n productieve uurtjes aan besteed en wat speelt er in mijn leven?

Lees verder

Streets Ahead enquête 2020

Ik schrijf op Streets Ahead al jaren met veel plezier artikelen voor jou, mijn lezer! En ik hoop dat jij mijn blog, e-mails, downloads en producten met veel plezier leest en gebruikt om jouw leven beter te maken.

Lees verder

Tijd voor een update #2

Ola! Eind juli plaatste ik een meer persoonlijk artikel online en vroeg jullie of jullie dit vaker zouden willen lezen. Een beetje achter de schermen bij mij en mijn blog. En daar was wel vraag naar, dus daarom volgt vandaag deel twee! Ik geef jullie weer een beetje een kijkje in wat er op dit moment zoal speelt.

Lees verder

Tijd voor een update

Het is een héle tijd geleden dat ik hier op de blog echt iets over mezelf heb geschreven. En dat is voor een deel bewust, immers ligt de focus van mijn blog niet op mij, maar op jou helpen met productiviteit. Nu het echter midden in de zomer is en …

Lees verder

Terugblik op Streets Ahead: van het begin tot nu

Een tijdje terug kreeg ik de vraag om eens wat te delen over hoe mijn blog geworden is zoals ‘ie nu is. En hoewel ik niet heel vaak “blog over het bloggen”, wilde ik dat nu weer eens een keertje wel doen. Dus bij deze; hoe Streets Ahead is begonnen en hoe het is uitgegroeid tot de blog die je nu leest!

Lees verder