Productiviteit Rapport maart 2022

Kop koffie om productiever te worden

Yes, tijd voor een terugblik op maart! In dit Productiviteit Rapport vertel ik je welke projecten ik in maart wilde doen en of dat gelukt is, hoe ik mijn tijd heb besteed, en hoe ik mijn eigen productiviteit beoordeel. Een kijkje achter de schermen bij hoe productief ik was dus!

Lees verder

Productiviteit Rapport februari 2022

Kop koffie om productiever te worden

Ik ga voor de tweede keer met de spreekwoordelijke billen bloot! In het Productiviteit Rapport vertel ik je welke projecten ik in februari wilde doen en of dat gelukt is, hoe ik mijn tijd heb besteed, en hoe ik mijn eigen productiviteit beoordeel. Een kijkje achter de schermen bij hoe productief ik was dus!

Lees verder

Productiviteit Rapport januari 2022

Kop koffie om productiever te worden

In deze blog ga ik met de billen bloot. Nee, niet letterlijk natuurlijk. Al voelt het wel zo. In de meeste blogartikelen deel ik praktische tips, motiverende teksten, en andere inspiratie om JOU aan het werk te zetten. Maar in deze blog gaan we het over mij hebben (hoe vervelend ik het ook vind om (openbaar) over mezelf te praten schrijven ;-) ). Waarom? Omdat ik het zelf altijd super inspirerend én interessant vind om ergens een kijkje achter de schermen te krijgen. Bijvoorbeeld over financiën op een financiële blog, of over een bedrijf op een blog over ondernemen. Ik hoop dat jij dat ook interessant vindt. Want dat wil ik dus ook gaan doen – maar dan over het hoofdonderwerp van mijn blog en bedrijf: productiviteit. Welkom bij het eerste maandelijkse Productiviteit Rapport op Streets Ahead!

Lees verder

De meest gelezen blogartikelen van 2021

Whaa, het jaar is bijna ten einde! Ik zit volle bak in mijn terugblik en doelen stellen proces. Oké, deze week even niet, want ik heb éven een weekje rust van Streets Ahead genomen. Ik houd mijn e-mail nog af en toe in de gaten maar verder ben ik volgende week weer terug!

Voor het jaar helemaal ten einde is, wil ik graag de meest gelezen blogartikelen van 2021 met je delen. Mocht je er één gemist hebben, bied het wellicht nog wat extra inspiratie of motivatie in deze “tussen-week”. Ik heb de lijst gemaakt met artikelen die ook echt in 2021 geplaatst zijn, omdat er ook een heleboel oudere artikelen nog steeds erg veel gelezen worden!

Lees verder

Streets Ahead enquête 2021

Zorg voor een succesvolle dag door 18 minuten van je werkdag aan de methode van Peter Bregman te besteden. Ik leg je uit wat deze methode inhoudt én deel hoe je volgens hem je jaar moet plannen

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij… En in deze periode ben ik altijd graag bezig met terugblikken wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en daarna ook weer vooruitkijken naar al het moois wat 2022 kan gaan brengen. En daar kan ik jou hulp goed bij gebruiken!

Lees verder

1-op-1 online advies uur

Loop je al maanden tegen een taak of project aan en lukt het niet om het gedaan te krijgen? Wil je opruimen, organiseren of beter plannen, maar weet je niet HOE je het beste aan de slag kunt gaan, óf doe je het maar niet? Wist je dan al dat je op Streets Ahead een 1-op-1 online advies uur kunt boeken?! In deze blog lees je er meer over!

Lees verder

Tijd voor een update #3

Ben je nieuwsgierig naar waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest? Ik snap het – want een kijkje achter de schermen krijgen in iemands leven is al-tijd interessant ;-). En ik vind het zelf vaak ook motiverend werken; als ik lees waar iemand anders mee bezig is geweest wil ik zelf ook aan de slag gaan. Daarom deel ik vandaag een kijkje achter MIJN schermen. Waar heb ik m’n productieve uurtjes aan besteed en wat speelt er in mijn leven?

Lees verder